2011-06-ATR_CoasterCuties

Alton Towers zit nooit verlegen met een stunt. Zo mochten nudisten eens een ritje maken in Nemesis, of werden mensen gevraagd geen lawaai te maken tijdens het vrijen op de hotelkamer. Nu wil het park een leuke kalender maken, waarbij hun recentste achtbaan, Th13teen, centraal staat.

Coaster Cuties gezocht

Alton Towers zit nooit verlegen met een stunt. Zo mochten nudisten eens een ritje maken in Nemesis, of werden mensen gevraagd geen lawaai te maken tijdens het vrijen op de hotelkamer.

Nu wil het park een leuke kalender maken, waarbij hun recentste achtbaan, Th13teen, centraal staat. 13 modellen zijn hiervoor nodig, en één ervan is nu reeds bekend, Amy Childs. Deze Britse schone is bijzonder populair in het Verenigd Koninkrijk. Zo schittert ze in de reeks “Towie” op ITV2.

2011-06-ATR_CoasterCuties-nieuws


Iedere schoonheid kan zich aanmelden via de website van Alton Towers (www.altontowers.com) om één van de zogenaamde coaster cuties te worden. Th13teen wordt door het park omschreven als de allereerste free fall rollercoaster, waarbij de achtbaan zich een weg baant doorheen The Dark Forest om tot slot met spoor en trein een vrije val naar beneden te maken. De perceptie is echter dat de achtbaan overhyped is, en de ritbeleving eerder matig te omschrijven valt. De toppers van het park blijven toch wel Nemesis, Air, Rita en Oblivion.