Eerste Facebook Fandag in Bellewaerde Park

2011-06-BLW-FBfandag2

Vandaag is het zover: de eerste Facebook Fandag in Bellewaerde Park. Word vriend van Facebook, en bepaal hierdoor het einduur van het evenement. Hoe meer mensen komen, hoe meer attracties zullen opengesteld worden. En dit aan bijzonder lage prijs!

Facebookvrienden bepalen einduur Bellewaerde Park

BLW-BannerVertFacebook, Netlog, Twitter en andere sociale netwerken zijn niet meer weg te denken uit onze hedendaagse maatschappij. Ook voor de pretparken zijn deze websites ideale kanalen om de bezoekers te informeren. Bellewaerde Park gaat zelfs een stapje verder en organiseert een eerste Facebook Fandag. Op deze manier kan men de Facebook-vrienden ook eens in real life ontmoeten.

Deze eerste fandag zal plaatsvinden op 2 juli, en hoelang het duurt, en wat er allemaal te beleven valt, is volledig in handen van de Facebook-vrienden. In eerste instantie bepalen ze tot hoe lang deze fandag open blijft. De facebookvrienden zijn vanaf 15u00 welkom in het park, voor slechts 9,50 Euro. Voor de reguliere bezoeker is Bellewaerde Park die dag open tot 18u00, maar voor de Facebookers is er een speciale “fanday” na sluitingstijd. Om 18u00 wordt het startschot van het evenement gegeven op het Mexicoplein.

Hoe meer deelnemers, hoe meer attracties

De 5 attracties in de Mexicaanse zone blijven open ook na 18u: Boomerang, El Toro, El Volador, 4D Cinema ‘Turtle Vision’ en Los Piratas zullen alvast zeker tot 19u00 geopend zijn. Hoe meer deelnemers aan de fanday deelnemen, hoe meer attracties er geopend zullen worden voor de late night opening! Dus uw komst naar het park als Facebookvriend heeft wel degelijk een impact op het gebeuren. Telkens er een nieuwe attractie bijkomt, zal dit op facebook aangekondigd worden. Bovendien mogen onze facebookvrienden ook nog enkele extra verrassingen verwachten.
Ondertussen zijn er reeds 8 attracties in totaal open, en kondigde het park aan dat wanneer er 2500 tickets verkocht zijn, het ganse park wordt opengesteld na 18u00...

Attracties die voorlopig open zijn:
-        Los Piratas
-        4D cinema
-        El Toro
-        El Volador
-        Boomerang
-        Keverbaan
-        River Splash
-        En gisteren nog bijgekomen: Jungle Mission 

Mensen met een season pass kunnen zich alvast inschrijven.


Hoe meer facebookfans, hoe langer het park open blijft

Het einduur wordt bepaald door het aantal extra vrienden op de Bellewaerde Park facebookpagina: hoe meer personen fan worden van het park door “I like” te klikken, hoe langer het park open blijft.
Op de teller kan iedereen meevolgen hoeveel extra minuten het park openblijft. Dit wijzigt iedere dag en het wordt dus nog spannend tot het laatste moment, want het definitieve einduur zal pas bekend zijn op de vooravond van het evenement.

Een extra verrassing voor de Facebook Fans

In het park zal er ook de videobooth van Coca Cola terug te vinden zijn (Mexicoplein): dans 30 seconden lang in de Videobooth op je favoriete muziek en jouw filmpje verschijnt ook op de Facebookpagina van Coca Cola (facebook .com/coca-cola)

Een schitterende herinnering aan de Fan Day en leuk om te sharen met vrienden en familie!!


Praktisch

Alleen fans van de Bellewaerde Park facebook pagina kunnen een ticket kopen.
Een ticket kost slechts 9,5 euro per persoon en is geldig op 2 juli 2011, vanaf 15u.
De Dress code van de Fan Day = Facebook blue t-shirt !!! Haal je blauwe shirt boven en help Bellewaerde Park mee om de Fan Day Facebook blauw te kleuren.

Er is bovendien een exclusieve gratis parking gereserveerd (Parking C).

Naar gelang het aantal deelnemers en de geopende zones zal er ook nog mogelijkheden zijn om iets te verteren.

Voor meer informatie kan u terecht op de facebookpagina van Bellewaerde Park:
https://www.facebook.com/BellewaerdePark.be

2011-06-BLW-FB-fandag-news