Vaders in de watten gelegd in Toverland

2011-06-Toverland-Vaderdag

Op zondag 19 juni 2011 staat Attractiepark Toverland in het teken van Vaderdag. Speciaal voor vaders zijn er deze dag extra verwenactiviteiten, zoals bijzondere voertuigen, proeverijen, massages, voetbalactiviteiten en een spetterende percussieshow. Daarnaast maken alle vaders kans op een BMW voor een weekend!

Vaderdag verwendag bij Attractiepark Toverland

Op zondag 19 juni 2011 staat Attractiepark Toverland in het teken van Vaderdag. Speciaal voor vaders zijn er deze dag extra verwenactiviteiten, zoals bijzondere voertuigen, proeverijen, massages, voetbalactiviteiten en een spetterende percussieshow. Daarnaast maken alle vaders kans op een BMW voor een weekend!

Vaderdag verwendag

2011-06-Toverland-Vaderdag-newsOp zondag 19 juni 2011 biedt Attractiepark Toverland de gelegenheid om vaders een heerlijke verwendag te laten beleven. In de Magic Forest is een marktplein speciaal voor vaders ingericht, waar tussen 12.00 – 17.00 uur volop verwenactiviteiten voor de papa’s plaatsvinden.


Bijzondere voertuigen

Speciaal voor de Vaderdag verwendag maken een aantal wel heel bijzondere voertuigen hun opwachting in het park. Geniet op het entreeplein van indrukwekkende legertrucs uit de Tweede Wereldoorlog en oldtimers uit de jaren ’50. In het park zijn daarnaast een heuse raceauto en Dakar Jeep te vinden. Om even lekker bij weg te dromen..

Ook aan de stoere papa’s is gedacht: Neem tijdens de Vaderdag verwendag deel aan de ‘Vader van de Dag’ verkiezing en maak kans op een BMW voor een weekend, welke beschikbaar gesteld wordt door BMW de Maassche Venlo.


Magische massages

Op deze Vaderdag verwendag zullen deskundige masseurs aanwezig zijn, die de vaders graag wat extra aandacht geven. Want, een heerlijke nek- of gezichtsmassage mag op deze speciale dag natuurlijk niet ontbreken!


Knallende percussieshow

Geniet daarnaast van het optreden van percussiegroep TREM. In haar show zal TREM niet alleen gebruik maken van de bekende slagwerkinstrumenten, maar zal de percussiegroep ook haar vaardigheden met diverse gebruiksvoorwerken, zoals containers en regentonnen, tonen.


Proeverijen

Ook kunnen vaders genieten van een uitgebreid assortiment aan speciaalbieren. Laat je zintuigen betoveren door de smaken Avondrood en Zonnestraal óf geniet van de vers bereide tapas, die de gehele dag geserveerd worden. Maak daarnaast kennis met lekkere streekproducten uit de regio rondom Toverland.


Voetbalactiviteiten & snuisterijen

FC Robinstijn, een stichting die voetbalgerelateerde kinderwensen vervult, verzorgt tijdens de Vaderdag een aantal uitdagende voetbalactiviteiten. Neem deel aan de vossenjacht of  test je voetbalskills bij het doelschieten. Daarnaast biedt het marktplein gezellige stands met allerlei leuke snuisterijen.

Terwijl papa in het middelpunt van de belangstelling staat, kunnen ook mama en de kinderen zich volop vermaken. Al het spetterende attractieplezier in Toverland staat garant voor een magisch dagje uit! Attractiepark Toverland is geopend tussen 10.00 en 18.00 uur, de Vaderdagactiviteiten vinden plaats tussen 12.00 – 17.00 uur. Op deze Vaderdag verwendag gelden de reguliere entreeprijzen, deelname aan de Vaderdagactiviteiten is kosteloos.