Lo-Q sluit contract af met Movie Park Germany

2011-04-MPG-LoQ

Lo-Q (wat uitgesproken zou klinken als low queue, wat niet meer betekent als korte wachtrij) heeft zijn vierde overeenkomst afgesloten op korte tijd, ditmaal met Movie Park Germany als nieuwe klant.

Virtueel aanschuifsysteem voor Movie Park Germany

Lo-Q (wat uitgesproken zou klinken als low queue, wat niet meer betekent als korte wachtrij) heeft zijn vierde overeenkomst afgesloten op korte tijd, ditmaal met Movie Park Germany als nieuwe klant.

Het bedrijf is gespecialiseerd in een geavanceerd wachtrijsysteem, met behulp van hun innovatief elektronisch VQ2020 systeem. Movie Park Germany zal het derde park uit de groep Parques Reunidos die dit system zal gebruiken.
Het systeem is beschikbaar tegen betaling en laat een grotere efficiëntie toe om alle hoofdattracties van een park bezocht te hebben. Het systeem berekent een virtuële wachttijd voor een attractie, waarbij de bezoeker in kwestie tijdens die periode een andere attractie of show kan bezoeken, of iets gezelligs eten.

Men kan hiervoor een Q-bot toestelletje meekrijgen, of men kan gebruik maken van Q-txt, een oplossing waarbij men via een sms op de GSM op de hoogte wordt gebracht. De reservatie gebeurt dan per GSM via een eenvoudige tekst-boodschap en de Q-txt computer zal dan een plaats in de wachtrij reserveren.
Vorig jaar had het park 1,2 miljoen bezoekers, dus het systeem kan potentieel hebben.