Themapark voor Boracay

2011-03-Boracay

Op het resort eiland Boracay, dat deel uitmaakt van de Filipijnse eilanden, zou een klein pretpark één van de nieuwe attracties worden. Naast enkele kleinere attracties, die deel uitmaken van een soort avonturenpark, zullen vooral de dieren een rode draad vormen doorheen dit park.

Nieuw park in de Filipijnen

Op het resort eiland Boracay, dat deel uitmaakt van de Filipijnse eilanden, zou een klein pretpark één van de nieuwe attracties worden.

Richard King, zakenman uit Cebu City, eveneens voorzitter van de raad van bestuur van de hotelgroep Crown Regency Hotel and Resort, vertelde onlangs dat men bezig was met de laatste constructiewerken aan het resort op Boracay, en dat men daarna pas het geplande themapark zou bouwen. Men telt reeds 4 resorts van King's Crown Regency Hotel op Boracay.

Naast enkele kleinere attracties, die deel uitmaken van een soort avonturenpark, zullen vooral de dieren een rode draad vormen doorheen dit park: zo zal er een complex komen met verschillende haaien, roggen en andere zeebewoners, maar er komt ook een grote vogelkooi en een kinderboerderij.