2011-03-ThorpePark-abo

Een jaarlijkse traditie in het Londense pretpark Thorpe Park is de Annual Pass Holders Day, waar de mensen met een jaarpas de kans krijgen om het park reeds voor de officiële opening te gaan verkennen.

Overweldigende Annual Pass Holders Day

Een jaarlijkse traditie in het Londense pretpark Thorpe Park is de Annual Pass Holders Day, waar de mensen met een jaarpas de kans krijgen om het park reeds voor de officiële opening te gaan verkennen. Gisteren, zondag 13 maart, bleek de dag echter zo overweldigend succesvol te zijn, dat de wachtrijen enorm opliepen. Ook werden diverse ongemakken vastgesteld: verf die bijvoorbeeld niet gedroogd was en dus kledij beschadigde.

De drukte was absoluut niet verwacht, het is voor een park moeilijk te voorspellen hoeveel mensen zouden komen opdagen. In ieder geval bleken er viermaal zoveel geïnteresseerden dan vorig jaar, al is het de vraag of dit allemaal wel abonnees waren. Reacties op Facebook wezen toch vooral in de richting van een alegemen open-deur-dag, waardoor de naamgeving "Annual Pass Holders Day" verkeerd te noemen is.

Het park neemt alvast de schuld op zich, en verontschuldigt zich openlijk op Facebook.
Ze zullen zeker en vast onderzoeken wat mislipe om zo ervoor te zorgen, dat een problematische dag zoals gisteren in de toekomst niet meer zou voorvallen.