Win iPod of iPad in BillyBird

2011-03-BillyBird

Op maandag 2 mei is het alweer precies 25 jaar geleden dat Hemelrijk is geopend en de vrolijke vogel BillyBird uit zijn ei kroop. In de week van 2 t/m 6 mei is het daarom de hele week groot feest tijdens de Vreemde Vogelweek!

Vreemde Vogelweek in BillyBird

Op maandag 2 mei is het alweer precies 25 jaar geleden dat Hemelrijk is geopend en de vrolijke vogel BillyBird uit zijn ei kroop. In de week van 2 t/m 6 mei is het daarom de hele week groot feest tijdens de Vreemde Vogelweek!

BillyBird is jarig, maar wil zelf geen kado’s. In plaats daarvan verstopt hij iedere dag een gewilde gadget in het park, die de eerlijke vinder zelf mag houden! En dat is niet mis, want deze gadget varieert per dag van een iPod Nano tot een heuse iPad. Daarnaast verstopt Billy ook nog eens iedere dag een Celebrationcard ter waarde van maar liefst € 50,00 in het park. Deze kun je besteden bij Hemelrijk, maar uiteraard ook bij een van de vele andere deelnemers. Je zou denken dat dit al genoeg reden is om het park in de Meivakantie te bezoeken, maar dat is zeker niet alles!

In de Vreemde Vogelweek kun je in het Poppentheater iedere dag genieten van een geheel vernieuwde BillyBird Kindershow. Deze show staat in het teken van Billy’s verjaardag en zijn wonderlijke levensverhaal. Want hoe is deze Vreemde Vogel eigenlijk ooit bij Hemelrijk terecht gekomen? Dit spannende verhaal wordt ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum tevens in een beperkte oplage in boekvorm uitgegeven! Het eerste exemplaar van dit prachtige prentenboek “BillyBird, een vreemde vogel”, zal op maandagmiddag 2 mei op verrassende wijze in het park door BillyBird worden onthuld. 

Wanneer je jarig bent, nodig je uiteraard ook al je vrienden uit. Vandaar dat je tijdens deze feestweek allerlei Vreemde Vogels tegen kunt komen in het park. Deze vrienden van Billy mogen er dan misschien een beetje raar uitzien, maar vergis je niet; ze zijn juist hartstikke leuk!
Een feest is natuurlijk geen feest zonder vrolijke muziek en dans. Daarom komen er iedere middag vrienden op bezoek om een spetterend dans- of muziekoptreden voor BillyBird en zijn gasten te verzorgen. Het dans- en muziekprogramma wisselt dagelijks, dus houdt de website www.billybird.nl goed in de gaten voor actuele informatie.