Europees kantoor voor Premier Rides

2011-01-PremierRides

Het Amerikaanse pretparkenbedrijf Premier Rides opent een nieuw kantoor in Europa. Het kantoor zal in Engeland gelegen zijn, en hoofdzakelijk dienen voor after sales activiteiten.
 

Kantoor van Premier Rides in Engeland

Het Amerikaanse pretparkenbedrijf Premier Rides opent een nieuw kantoor in Europa. Het kantoor zal in Engeland gelegen zijn, en hoofdzakelijk dienen voor after sales activiteiten.

Momenteel heeft deze fabrikant niet zoveel attracties in Europa staan, en ziet het ons continent als een uitdaging en veelbelovende markt. Het maakt overigens deel uit van de strategie van het bedrijf om wereldwijd actief te kunnen zijn.

Het bedrijf heeft verschillende succesvolle projecten op haar actief staan, met als bekendste uitschieter toch wel Revenge of the Mummy in de diverse Universal Studios parken. Maar ook attracties zoals Speed the Ride in Las Vegas of de recent geopende Sky Rocket lanceerachtbaan in Kennywood Park, dat behoort tot de Europese groep Parques Reunidos zijn mooie referenties om voor te leggen. In Europa heeft het bedrijf enkel een watercoaster in het Finse Linnanmäki staan, Vonkaputous.

Het nieuwe kantoor moet alvast een nieuwe stimulans betekenen voor het bedrijf. CEO van Premier Rides, Jim Seay, vat het als volgt samen: “Op dit moment werken we samen met enkele partners aan diverse uitdagende projecten in Europa. Om onze klanten een optimale toegang te verschaffen naar onze technische teams toe, en om hen optimaal te ondersteunen op alle mogelijke niveau’s, vinden wij het belangrijk om een lokaal kantoor te openen. Wij hebben een goede reputatie opgebouwd doorheen de jaren met onze 24/7/365 benadering naar de klanten toe, via onze Premier Rapid Response Network™. Het nieuwe kantoor zal dit concept alleen maar verder ondersteunen.”