Piratenplaag in BillyBird Hemelrijk

2010-12-BBH-Piraatjes

In de Voorjaarsvakantie van 7 t/m 11 maart wordt het kindvriendelijke pretpark in het Nederlandse Vonkel, BillyBird Park Hemelrijk, overmeesterd door Piraten, die er een echte bonte boel van maken in het park. Help Hemelrijk het park weer terug te veroveren! 

Waar zijn de piraten gebleven?

In de Voorjaarsvakantie van 7 t/m 11 maart wordt het kindvriendelijke pretpark in het Nederlandse Vonkel, BillyBird Park Hemelrijk, overmeesterd door Piraten, die er een echte bonte boel van maken in het park. Help Hemelrijk het park weer terug te veroveren!

De piraten zijn nogal lastige gasten, want ook al worden ze telkens weggejaagd bij Hemelrijk, ze blijven ieder jaar gewoon weer terugkomen! Zo weten we nu al dat deze ongenode gasten ook in de Voorjaarsvakantie regio Zuid weer bij BillyBird Park Hemelrijk op de stoep zullen staan. Van maandag 7 maart t/m vrijdag 11 maart is het daarom best spannend in het park. Iedere middag verstoppen de piraten zich in Zeeroversland.
Help jij Hemelrijk om de piraten te zoeken? Telkens als je een piraat gevonden hebt, zul je waarschijnlijk een opdracht van hem uit moeten voeren, variërend van balletje balletje tot armpje drukken. Deze zoektocht wordt natuurlijk beloond, want wanneer je alle piraten gevonden hebt, ontvang je van Woeste Willem een stoere piratentattoo kado!

Overigens zijn de piraten niet alleen maar lastig tijdens hun verblijf bij Hemelrijk. Zo helpt Woeste Willem in de Piratenweek ook andere gasten om samen een mooie piratenvlag te maken. Dagelijks om 16.00 uur zal hij deze vlag hijsen buiten op het terras voor Zeeroversland.

Poppentheater en gratis friet

In het Poppentheater kun je tijdens de Piratenweek dagelijks terecht voor een spannende piratenvoorstelling. Kaartjes voor het Poppentheater zijn gratis en verkrijgbaar bij de kassa in Zeeroversland. Daarnaast loopt t/m 8 maart (= t/m Carnaval) ook nog de gratis frietactie!
Carnaval is een belangrijk feest in Noord-Brabant. Ieder dorp of stad heeft tijdens carnaval een speciale carnavalsnaam, zo is het gezellige Brabantse dorpje Volkel vanaf 11-11 weer officieel omgedoopt tot ‘Pieperland’. BillyBird Park Hemelrijk in Volkel sluit zich graag aan bij deze gekte, en hoe! Zij trakteren alle bezoekers tijdens de Piepertijd van 11 november t/m 8 maart gratis én onbeperkt op friet (‘piepers’)! Dat wordt smullen!

BillyBird Park Hemelrijk is een enorm kindvriendelijk park, met een combinatie van binnenplezier en buitenplezier. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een bijzonder leuke en milieuvriendelijke achtbaan, een Verkeersspeeltuin en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de klimberg Hemelaya, een touwenparcours en de bootjesglijbaan Splash. Hemelrijk is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden).