Toverland introduceert gezond broodje

2010-12-ToverlandGezond

Pretparken en gezonde voeding, het lijkt wel een taboe te zijn. Attractiepark Toverland wil dit doorbreken en introduceert vanaf 1 januari 2011 een unieke, gezonde broodjeslijn. Iedere maand verzorgt Lijn16 een lekker gezond broodje bij de horeca in Toverland.

Lijn16 presenteert gezond broodje in Toverland

Pretparken en gezonde voeding, het lijkt wel een taboe te zijn. Attractiepark Toverland wil dit doorbreken en introduceert vanaf 1 januari 2011 een unieke, gezonde broodjeslijn. Iedere maand verzorgt Lijn16, een erkende praktijk voor gewichtsbeheersing en voedingsadvies, een lekker gezond broodje bij de horeca in Toverland.  


Ieder maand gezond broodje

Lijn16 zal iedere maand 1 gezond broodje, dat wordt aanbevolen door voedingsdeskundigen, presenteren in het horeca-aanbod van Toverland. Dit broodje bevat weinig calorieën en verzadigde vetten en haalt optimaal voedingsvoordeel uit je maaltijd. In januari 2011 zal het eerste broodje worden gepresenteerd: volkorenbrood met kruidenkaas, geroosterde paprika en walnoten. Dit broodje zal ongeveer 211 kcal bevatten. In vergelijking: een frites met mayonaise bevat 590 kcal.


Unieke samenwerking

Na het succes van Lijn16 in het trendy Eindhovense restaurant Mangiare, volgt nu een betoverende samenwerking met Attractiepark Toverland. Uniek aan deze samenwerking is de focus op gezonde voeding binnen attractieparken. Deze branche staat tot op heden bekend als een horeca-aanbod met vooral toch friet en pizza.


Achtergrond Lijn16

Lijn16 is een erkende praktijk voor gewichtsbeheersing en voedingsadvies en is aangesloten bij de BGN. Daarnaast is het bij diverse restaurants mogelijk om met veel zorg gezonde en magere gerechten van Lijn16 te eten, zodat ook voor de bewuste eter uit eten gaan een feest is.