Hong Kong verwelkomt The Flash

2010-11-OceanP-Flash

Voor het Kerstseizoen pakt Ocean Park in het verre Hong Kong uit, met een spectaculair ogende attractie, The Flash. De attractie swingt de rijders zo’n 22 meter de lucht in, en spint hen in allerlei richtingen ondersteboven, met G-krachten tot bijna 4G en een topsnelheid van 60 km/u.
 

Opnieuw verlies voor Ocean Park

Voor het Kerstseizoen pakt Ocean Park in het verre Hong Kong uit, met een spectaculair ogende attractie, The Flash. De attractie swingt de rijders als een slinger zo’n 22 meter de lucht in, en spint hen in allerlei richtingen ondersteboven, met G-krachten tot bijna 4G en een topsnelheid van 60 km/u.

The Flash zal zeker en vast een aandachtstrekker zijn in het beroemde pretpark in Hong Kong, dat sinds de komst van Disneyland Hong Kong alle zeilen moeten bijzetten. Ondanks een toename van bezoekers, leed het park zo’n 17% verlies. Het verlies was minder zwaar dan vorig jaar volgens de jaarrapporten. Een groot deel van de kosten werden gemaakt door interesten op enkele lopende leningen en bijkomende kosten voor de verdere ontwikkeling van het park.
Behalve de nieuwe attractie, is het park ook helemaal klaargestoomd voor het kerstseizoen. Talloze kerstversieringen en lichtjes sieren het park. Dit doet hopelijk voor de directie de financiële zorgen eventjes vergeten…