Toverland pakt uit met Pietenjacht

2010-11-Toverland

Op zaterdag 20 november en zondag 21 november 2010 vindt in Attractiepark Toverland voor het 5e jaar op rij de Pietenjacht plaats. Tijdens deze Sinterklaasactiviteit gaat de jeugdige bezoeker aan de hand van een speciale Pietenspeurkaart op zoek naar doldwaze en knotsgekke Zwarte Pieten. Zodra alle Pieten gevonden zijn, mag een bezoek aan Sinterklaas natuurlijk niet ontbreken…
  

Doldwaze Pietenjacht bij Attractiepark Toverland! 

Op zaterdag 20 en zondag 21 november 2010 brengen tientallen Zwarte Pieten een bezoek aan Attractiepark Toverland. Bij binnenkomst in het park ontvangen de jeugdige bezoekers een speciale Pietenspeurkaart, waarmee ze op zoek gaan naar vele knotsgekke Pieten.

Zo dient men te zoeken naar de razendsnelle StepPiet, die hele vrolijke DansPiet en de áltijd luie SlaapPiet. Maak daarnaast ook kennis met de PleisterPiet, de capriolen van de KlimPiet en bewonder de toverkunsten van de ToverPiet. Vind alle Zwarte Pieten die een rol spelen in de grote jacht en dan… mag een bezoek aan Sinterklaas natuurlijk niet ontbreken!


Spetterend attractieplezier

Tijdens de Pietenjacht is Attractiepark Toverland volledig geopend. Een groot gedeelte van het park is overdekt, waardoor het bij ieder weertype goed vertoeven is in Toverland. Een magisch dagje uit wordt gegarandeerd door ondermeer stoere achtbanen binnen én buiten. Topattracties zoals de wildwaterbaan Backstroke en de Woudracer vertrekken vanaf het binnengedeelte en na een wervelende buitentocht is het binnen weer warm en droog verder genieten. Maak met jouw favoriete Zwarte Piet een ritje in de theekoppen, de razendsnelle indoor-achtbaan óf de avontuurlijke Woudracer.

Voor deze activiteit gelden de reguliere winterprijzen van Toverland, élke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Via www.toverland.nl kunnen kaartjes in de voorverkoop gekocht worden voor slechts € 15,00 per stuk. Abonnementhouders mogen de Pietenjacht gratis bezoeken.


Samenwerking

De Pietenjacht is een idee van Jong Nederland Limburg en wordt uitgevoerd door vrijwilligers van deze jeugd- en jongerenorganisatie (www.jnlimburg.nl).