Mickey Mouse Penthouse onthuld

2010-10-DisneyPenthouse

In het Californische Disneyland is een hotel waar de echte Mickey Mouse fans hun hartje kunnen ophalen. In het Disneyland Hotel werd recent het Mickey Mouse Penthouse ingehuldigd, een luxueuze suite in teken van de bekende muis.
 

Overnachten als een echte Mickey-fan

In het Californische Disneyland is een hotel waar de echte Mickey Mouse fans hun hartje kunnen ophalen. In het Disneyland Hotel werd recent het Mickey Mouse Penthouse ingehuldigd, een luxueuze suite in teken van de bekende muis.

De ervaring begint reeds met een privé lift, die zich buiten de zogenaamde Sierra Tower bevindt. Deze lift heeft een glazen wand, zodat je tijdens je tocht naar de 11e verdieping een prachtig luchtbeeld krijgt over de twee parken, Magic Kingdom en Disney’s California Adventure, maar ook over Downtown Disney. Vooral ’s avonds is het genieten blazen, wanneer men van het vuurwerk kan genieten. Zelfs de sound van Wishes is speciaal tot in het Penthouse geleid om volop te kunnen genieten.

Boven aangekomen is er een immense foyer, waar een magische Mickey-spiegel de bezoeker verwelkomt. Aan het plafond hangt een immense Mickey silhouet, die van kleuren verandert.
Het penthouse is enorm groot, zo’n 150m². Het geheel is in Mickey-stijl ontworpen, maar voelt toch niet al te cartoonesk aan. Naast een grote open woonkamer, is er ook een keuken, twee slaapkamers en een luxueuze badkamer. De hoofdkleuren verwijzen naar Mickey Mouse: zwart, wit, rood en geel. Het geheel is verder leuk aangekleed met typische meubels en aan de muren kan men foto’s, tekeningen en 3D-kunstwerkjes terug vinden uit het Disney-arsenaal.

Het penthouse bevat twee slaapkamers, waarbij de hoofdslaapkamer een heuse relax-kamer is. Naast een king-size bed zijn er lounge-stoelen voorzien. In de slaapkamer kunnen de gasten genieten van Disney-films op een reuze-flatscreen tv met uiteraard een dvd-speler. Ook de tweede slaapkamer heeft een TV met DVD-speler, maar hier kan men ook video-games spelen. Deze kamer is iets speelser opgevat met een ingebouwde kast in Mickey-stijl. Het ronde bed is zeker en vast de hoofdattractie in deze kamer.
De badkamer is heel luxueus opgevat: er is een stoomdouche en een jacuzzi. De stoomdouche heeft een ingebouwd fantasietje: wanneer men de glazen tegels met warm water besproeit, dan verschijnt het gezicht van Mickey hierin. Bovendien kan men vanuit het bad genieten van films, door middel van een ingebouwde tv in de spiegel.

2010-10-DisneyPenthouse-news
Foto: Disneyland

Reizen boeken naar de Verenigde Staten of Californië in het bijzonder kan altijd via Jetaircenter Kristof’s Holidays: http://www.goeiweer.be