Zomer in Parc Astérix

2011-07-ParcAx-lutece-plage

In afwachting van een grootse nieuwe achtbaan in Parc Astérix, staat alles in het teken van water. En dan duiden we niet op het bedroevende weer, maar wel op Lutèce Plage, een familiaal evenement dat van start is gegaan op 1 juni en nog tot 31 augustus 2011 duurt.

 

Feest op Lutèce Plage

Alles staat in teken van vakantie en familie, waarbij ontspanning, lachen en spelen de belangrijkste troeven zijn van Lutèce Plage in Parc Astérix. Zowel de Galliërs als hun vrienden, de Grieken, de Vikingen en de Romeinen hebben besloten om de bezoekers een hele zomer lang  te verrassen met Mare Nostrum, een drietal gebieden waarin alles in het teken staat van waterplezier.

Zo is er de Gallo-Romeinse Haven. Hier kan de bezoeker zich komen ontspannen in de zon!
Er zijn hier allerlei spektakels met animaties te vinden, maar ook acrobatische acts tussen de Galliërs en de Romeinen. Uiteraard kan men ook rusten op het fijne zand strand, met ligstoelen en parasols uitgerust. Dit alles in een middellandse sfeer.

Op het Griekse Schiereiland zijn er allerlei watergames, die zeer divers en gevarieerd zijn. Deze aqua-recreatie is vooral gericht op de kinderen die verfrissing zoeken.

In het Vikingsdorp kan men tochtjes maken op het Nostrum meer: zeilen of roeien, alles is mogelijk. Ook zijn er leuke spelletjes voorzien. Sommige zaken zijn echter betalend (6 Euro), namelijk de Gigantische bubbels, Kids Jet-ski en de waterfietsen.

Elke zaterdagavond van 16 juli tot 20 augustus, zullen zowel de kleine als de grote Galliërs kunnen genieten van nocturnes in Parc Astérix. Sensaties verzekerd.
 

2011-07-ParcAx-lutece-plage-nieuws

 

logo300 parcasterix

 

Bezoekadres

Parc Astérix
BP8,
60128 Plailly
FRANKRIJK

Telefoon
+33 344 62 31 31

  

Parken in de buurt
  • Mer de Sable (7 km)
  • Disneyland Resort Paris (33 km)
  • Jardin d' Acclimatation (36 km)
  • Parc Saint-Paul (54 km)

 

Routeplanner