Zomers evenement voor Parc Astérix

2011-03-ParcAsterix

Van 1 juni tot 30 augustus 2011 kunnen de bezoekers van Parc Astérix genieten van een nieuw evenement. Glijden, bespatten , bubbels… dit jaar hebben de Galliërs besloten om zich in het water te gooien!

Nieuw bij Parc Astérix: Lutèce Plage

Van 1 juni tot 30 augustus 2011 kunnen de bezoekers van Parc Astérix, het pretpark ten noorden van Parijs, genieten van een nieuw evenement. Glijden, bespatten , bubbels… dit jaar hebben de Galliërs besloten om zich in het water te gooien!

Parc Astérix creëert een zomerse happening om met familie te vieren, Lutèce Plage. De Galliërs en al hun vrienden, Grieken, Romeinen en Vikingen hebben besloten de bezoekers te verrassen tijdens de ganse zomer met 3 nieuwe werelden op en rond het meer, ons Nostrum Meer. Het concept van Lutèce Plage is 100% besteed aan ontspanning, lachen en allerlei outdoor belevenissen.

2011-03-ParcAsterix-news

Op het programma : duik dadelijk in het hart van het stripverhaal!

- Bespatten… Richting het Griekse eiland
De tempel van de goede stemming verwachten u: fonteinen, waterspelletjes, waterbellen ... hier komt het water in al zijn vormen. Grote en klein gaan het fijn vinden om de ganse periode met water te kunnen spelen! Zeker bij mooi weer.

- Bubbel… Welkom op de Gallo-Romeinse haven
De Pax Romana is nog lang niet ondertekend ... Deze zomer, hebben de Romeinen en de Galliërs veel verrassingen voorzien voor hun gasten aan de haven van Massilia: interactieve straatoptredens vol acrobatiek. Ook blijven de Galliërs zich nog steeds tegen de Romeinse indringers verzetten met humor en onbeschaamdheid! En voor al diegenen die willen ontspannen tussen twee attracties, richting het strand, fijn zand, parasols en strandstoelen!

- Zeilen … bij de Vikingen
Op het platteland of op de golven, hebben de Vikingen veel nieuwe acitiviteiten voorzien op het meer en in het gloednieuwe « viking dorp » : zeilen, roeien, spelen !
Hier nog meer spash te delen met de familie vanaf 1 juni 2011 !
 

logo300 parcasterix

 

Bezoekadres

Parc Astérix
BP8,
60128 Plailly
FRANKRIJK

Telefoon
+33 344 62 31 31

  

Parken in de buurt
  • Mer de Sable (7 km)
  • Disneyland Resort Paris (33 km)
  • Jardin d' Acclimatation (36 km)
  • Parc Saint-Paul (54 km)

 

Routeplanner