Simworx zal nieuwe attractie leveren voor Futuroscope

2011-02-Futuroscope

Het Britse bedrijf Simworx, met hun hoofdkwartier in Kingswinford, heeft een 1.000.000 Euro overeenkomst afgesloten met het Franse themapark Futuroscope. Simworx heeft zich gespecialiseerd in simulator en theaterattracties, met 3D en 4D technologieën.

Mooie deal met Futuroscope

Het Britse bedrijf Simworx, met hun hoofdkwartier in Kingswinford, heeft een 1.000.000 Euro overeenkomst afgesloten met het Franse themapark Futuroscope. Simworx heeft zich gespecialiseerd in simulator en theaterattracties, en maakt volop gebruik van de 3D en 4D technologieën.

Simworx heeft reeds een ruime ervaring met zo’n 600 installaties wereldwijd, in parken maar ook musea, dierentuinen of zelfs promo-standjes. Het contract met Futuroscope is voor het Britse bedrijf de grootste deal uit hun bestaan. Het bedrijf zal een 4D theater leveren, met een capaciteit 238 personen. De extra effecten die worden aangeboden variëren van wind tot watereffecten en waterbellen. De effecten worden mooi gesynchroniseerd met de film.

Terry Monkton, de oprichter van Simworx, is alvast verheugd. Ze hebben onlangs enkele meerdere deals kunnen sluiten door samenwerking met UKTI (UK Trade and Investment) die mee hielpen met het marktonderzoek in landen als Columbia, Pakistan,…

logo300 parcasterix

 

Bezoekadres

Futuroscope
CS 52000
86133 Jaunay-Clan Cedex
FRANKRIJK

Telefoon
+33 5 49 49 11 12

  

Parken in de buurt
  • L'Île aux Géants (5km)
  • Parc de Blossac (12km)
  • Zoo des Bois de Saint-Pierre (24km)
  • Les Géants du Ciel (29km)
  • Vallée des Singes (56km)
  • Parc de la Vallée (65km)

 

Routeplanner