Arthur 4D in Futuroscope

Klim op de rug van een lieveheerstbeestje en vlieg mee met Arthur naar een avontuur in de sprookjeswereld van de Minimoys. Om een Minimoy te kunnen worden, moet je natuurlijk eerst verkleind worden.

Arthur 4D is de allereerste pretparkattractie van de bekende Franse regisseur Luc Besson. Door "pretparkplezier" met de factor "ontdekking" te combineren creëer je een hele nieuwe ervaring voor de bezoekers, en laat dit net één van de kenmerken zijn van Futuroscope! Arthur 4D is meer dan gewoon een filmpje met effectjes: de film is een opeenvolging van interactieve ervaringen, die een bewegingssimulator aanspreken. De geanimeerde beelden worden niet alleen in 3D Imax getoond, maar ook nog op een bijzonder groot hemisferische doek.
Voor deze nieuwste attractie moet de bezoeker minimum 1m05 groot zijn.

Het park Futuroscope organiseert een grote wedstrijd naar aanleiding van de opening van deze nieuwste attractie. Men kan er een VIP-verblijf mee winnen op 19 en 20 december 2009. De opening zal bovendien bijgewoond worden door niemand minder dan Luc Besson himself...
Surf alvast naar www.arthur-futuroscope.com