Nieuwe avondshow in Walt Disney Studios Park

Avengers: Power the Night

In het Franse Walt Disney Studios Park krijgen de bezoekers na de recente openingen van Marvel Avengers Campus en het Disney Hotel New York® – The Art of Marvel nu opnieuw een nieuwe Marvel-ervaring: ‘Avengers: Power the Night’.

Deze nieuwe show kan men in geen ander Disney-park terugvinden.
Avengers: Power the Night brengt een ode aan de bekende superhelden van de Marvel-reeks. Deze nachtelijke droneshow wordt dagelijks opgevoerd.

20230131 DLP WDS AvengersShow1200800 1

De show is een spektakel dat een combinatie brengt van muziek, licht, pyrotechnische effecten, videoprojecties en tot wel 500 drones. Deze drones vormen als het ware een reeks van pictogrammen die de krachten van iconische superhelden vertegenwoordigen, waaronder Captain America, Captain Marvel, Scarlet Witch en voor het eerst te zien in Disneyland Parijs, Shang-Chi. Zo worden het schild van Captain America en de hamer van Thor tot leven gebracht. De laservideoprojectoren die voor deze show worden gebruikt, beschikken over energiezuinige technologie en bovendien leveren ze beelden van hoge kwaliteit.

Talloze castleden van Disneyland Paris, waaronder showregisseurs, ontwerpers van speciale effecten, licht- en bewegingsontwerpers, hebben hun expertise en creativiteit gebundeld om deze exclusieve show te ontwikkelen. De soundtrack van de show bestaat uit enkele van de meest iconische Marvel-partituren die speciaal opnieuw zijn georkestreerd met een symfonieorkest bestaande uit meer dan 70 muzikanten in de beroemde Abbey Road Studios in Londen.

20230131 DLP WDS AvengersShow1200800 2

Avengers: Power the Night duurt ongeveer 8 minuten en is bijna dagelijks tot 8 mei 2023 te bewonderen. Hou er rekening mee dat voor deze show The Twilight Zone Tower of Terror en het Marvel gebied Avengers Campus vroeger zullen sluiten als voorbereiding op dit spektakel.
Geniet nog van een filmpje van dlrpfans.net

Info & foto's: Disneyland Paris