Verzamelaarsslutel van Ratatouille in beperkte oplage

De grote Disney fans kennen de verzamelactie wel om diverse sleutels te verzamelen van Disneyland Paris. Vanaf 29 februari kunnen ze een nieuwe sleutel toevoegen in hun collectie, namelijk die van Ratatouille : l’Aventure Totalement Toquée de Rémy.

Deze sleutel zal heel gelimiteerd te koop worden aangeboden via de Lineberty app en de sleutel kan dan opgepikt worden in het souvenirwinkeltje Chez Marianne (Souvenirs de Paris). Slechts 2014 exemplaren werden gemaakt van deze sleutel, een verwijzing naar het openingsjaar van deze attractie.

20200221 Ratatouille12001200 1

De attractie Ratatouille : l’Aventure Totalement Toquée de Rémy verwijst uiteraard naar de bijzonder populaire Pixar film Ratatouille die zich in Parijs afspeelt, een attractie die perfect past binnen het Franse Disney-park. 

De sleutel heeft een koperachtige kleur, en bevat het logo van het restaurant Gusteau bovenaan.
De tanden van de sleutel representeert dan weer zo’n rattenwagentje, waarin de bezoekers op avontuur trekken doorheen de straten van Parijs…

Deze unieke sleutel kost 24,99 Euro. Men kan maar maximaal 2 sleutels per persoon bestellen.
Het bestellen kan via de speciale Lineberty app op woensdag 26 februari vanaf 18u00. Enkel personen die zo’n Lineberty ticket hebben, kunnen deelnemen aan deze verkoop.

20200221 Ratatouille1200800 2

De Lineberty app kan men downloaden vanuit Google Play of via de App Store.
Via deze app kun je in een virtuele wachtrij staan voor meet and greets. Je moet bij installatie wel toestaan dat locatiegegevens worden gebruikt, en dat berichten kunnen worden gestuurd. De app zal ook enkel werken als je in het park bent, dus buitenaf een reservering maken voor de virtuele wachtrij zal niet lukken. Eens je aan de beurt bent, krijg je dan een berichtje. Dus in feite, in plaats va effectief te wachten en aan te schuiven, kun je ondertussen leuke zaken doen. Het systeem alvast voor- en tegenstanders wanneer je de reviews vanuit de app store erop naslaat…

LogodlrpfansnetInfo, met dank aan dlrpfans.net