Frozen Celebration

Tijdens Frozen Celebration in beide Disney Parken kunnen gasten genieten van een interactief avontuur met Anna en Elsa, Olaf ontmoeten en kijken naar Frozen Figuren die voorbijkomen op een nieuwe paradewagen.

Na de release in 2013 werd Frozen onmiddellijk een wereldwijd fenomeen. De avonturen van Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven kwamen al snel naar Disneyland Paris. Hetzelfde geldt ook voor Frozen 2. Fans van alle leeftijden kunnen deelnemen aan een gloednieuwe ervaring met hun favoriete Frozen Figuren in Disneyland Paris van 11 januari tot en met 3 mei 2020. 

20200121 DisneyFrozen1200800 1

Frozen 2: An Enchanted Journey
Slechts enkele weken na de première van Frozen 2 komt de film tot leven in het hart van het Disneyland Park. Vanaf 11 januari 2020 staan gasten oog in oog met hun favoriete personages.
Anna en Elsa zijn te zien in hun nieuwe Frozen 2-kostuums. Speciaal voor deze gelegenheid is een heel nieuwe paradewagen ontworpen, met daarop de contouren van de mysterieuze Nokk, die al even te zien was in de trailer van de film. Olaf is samen met Anna te zien in een glazen boot en Sven staat aan de achterkant van de paradewagen. De Disney Figuren uit Frozen 2 en hun spectaculaire reis zullen jong en oud betoveren. Ze worden omringd door sierlijke dansers en begeleid door de nieuwe muziek uit de film.

Frozen: A Musical Invitation
Op 17 november 2019 is in het Walt Disney Studios Park een geheel nieuwe show in première gegaan die in het teken staat van de eerste Frozen film. Tijdens Frozen: A Musical Invitation krijgen gasten gezelschap van hun favoriete personages midden in de iconische decors van de film.
Prinses Anna is verheugd om de gasten uit te nodigen voor de grote première: het beroemde ijspaleis van Koningin Elsa opent voor het eerst voor iedereen haar deuren. Maar eerst leert ze iedereen enkele magische bewegingen om de magische krachten van haar zus te eren.
Dit gebeurt in de blokhut van Kristoff – met het typisch Noorse decor. Voor de allereerste keer is het rendier Sven te zien op een podium van Disneyland Paris. Kristoff gaat zelfs voor de gasten Reindeer(s) Are Better Than People zingen.
Dan komt het grote moment waarop Anna groot en klein uitnodigt naar een nieuwe plek die direct uitkomt op een vertrek van het paleis van Elsa. Als ze het bekende Let it go zingt, mogen de gasten de bewegingen maken die ze net hebben geleerd. Zo kan het publiek zijn liefde betuigen voor Elsa en de bijzondere krachten die ze niet bekend wilde maken. Dit ontroerende moment wordt begeleid door het live gezongen lied Love Is An Open Door.
Frozen: A Musical Invitation is meerdere keren per dag te zien in Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park.

Gasten kunnen ook Olaf ontmoeten in het Walt Disney Studios Park.
Naast de nieuwe show biedt Animation Celebration fans de kans om oog in oog te staan met de guitige sneeuwpop uit het betoverende bos.

20200121 DisneyFrozen1200800 2

Magic Over Lake Disney: The Frozen Edition
Op 24, 27 en 29 januari 2020 eindigt de dag met de spectaculaire avondshow Magic Over Lake Disney: Frozen Edition.
Tijdens deze nieuwe licht- & lasershow bij het Lake Disney-meer kunnen gasten opnieuw de meest legendarische scenes uit de Frozen-films beleven.

Het hele jaar door Frozen in Disneyland Paris
De geliefde personages uit het koninkrijk van Arendelle worden de hele dag gevierd tijdens het nieuwe Frozen Celebration. Maar Frozen is het hele jaar door te beleven in Disneyland Paris.
De beroemde Disney Stars On Parade eindigt elke dag met een hoogtepunt en een frisse wind. Als Elsa voorbij komt gebruikt ze haar magie om het te laten sneeuwen, terwijl haar zus Elsa en Olaf de schattige sneeuwpop toekijken.Elke dag in Disneyland Paris eindigt met de Disney Illuminations avondshow, die plaatsvindt wanneer het Disneyland Park sluit. Het Kasteel van Doornroosje vormt het decor voor een adembenemende show met videomapping, waar onvergetelijke scenes uit de bekendste Disney-films worden geprojecteerd. Ook Frozen neemt een bijzondere plaats in met maar liefst twee unieke momenten, waaronder de beroemde scene waarin Elsa Let It Go zingt. Een liedje dat vaak uit volle borst wordt meegezongen door het publiek. Een prachtige ervaring die niemand onberoerd laat.