Star Wars event in Disneyland Paris

Van 11 januari t/m 15 maart 2020 is Disneyland Paris dé plek bij uitstek om de Star Wars-ervaring te beleven. Met iconische figuren, galactische gevechten, emblematische lichtzwaarden en onvergetelijke muziek biedt Legends Of The Force – A Celebration of Star Wars de kans om het Star Wars-universum te betreden, in het voetspoor van grote helden als Rey en Chewbacca… of om de Duistere Kant van de Force en Kylo Ren te bestrijden, en nog veel meer.

2020 is de laatste kans om te genieten van dit legendarische Star Wars seizoen. Het is deze keer gewijd aan Star Wars: The Rise of Skywalker, en dit slechts enkele dagen na de bioscooprelease. Deze nieuwe film komt bovendien ook terug in een nieuwe reeks van de verbazingwekkende Star Tours: The Adventures Continue attractie.

20200121 Disney StarWars1200800 1

Nieuwe ontmoetingen met Star Wars Figuren
Kylo Ren is dé bedreiging in de nieuwste Star Wars-films. Als zoon van generaal Leia en Han Solo, ziet Ben Solo alias Kylo Ren eruit als een waardige opvolger van Darth Vader. Hij vernietigde de Jedi-orde en trad toe tot de Eerste Orde toen hij leerling van Luke Skywalker was. Kylo Ren zal een spectaculair optreden verzorgen op het Production Courtyard, waar een luitenant van de Eerste Orde nieuwe bondgenoten zal werven. Twee Stormtroopers zullen door het publiek lopen op zoek naar nieuwe leden voor de Eerste Orde.
Chewbacca zal de gasten opwachten in het Walt Disney Studios Park. De onverschrokken Rey is er misschien ook, klaar om voor het eerst met de gasten rond te hangen. Locatie: Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park.

Twee legendarische shows in het Walt Disney Studios Park
Overdag maken gasten kennis met de Legends Of A Galaxy Far, Far Away Dit is een geweldige kans om de grootste momenten van het Star Wars-tijdperk opnieuw te beleven, met legendarische helden op het podium en dit alles met epische muziek van John Williams. Kylo Ren, Rey, Darth Maul, de angstaanjagende premiejager Boba Fett en de schattige droid BB-8 zullen ook aanwezig zijn.
‘s Avonds is het de beurt aan Star Wars: A Galactic Celebration. Het Walt Disney Studios Park eert op grootse wijze het Star Wars-universum met een indrukwekkende licht- & lasershow, inclusief spectaculaire videomapping, projecties, special effects, en helden uit de saga.Veel Star Wars Figuren zijn aanwezig op het podium, zoals Rey, Chewbacca, de trouwe droids van de Resistance R2-D2, C-3PO, BB-8… Maar pas op, de Duistere Kant van de Force is nooit ver weg, met panelen gewijd aan de Empire en de Eerste Orde.
Beide voorstellingen vinden elke dag plaats op het Production Courtyard, aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

Ontmoetingen met Stormtroopers
Tijdens Legends Of The Force komen de Stormtroopers een aantal keren in actie. De verschrikkelijke Darth Vader neemt de leiding met de Imperial March. Vastberaden om het gezag van de Empire te handhaven, verzamelt hij zijn Stormtroopers om aan de Rebellen de macht van de Duistere Kant van de Force te laten zien.
De charismatische Captain Phasma uit Star Wars: The Force Awakens maakt haar grote comeback tijdens The March of the First Order. Ze zal paraderen met haar imposante rijen First Order Stormtroopers.

Star Wars het hele jaar door in het Disneyland Park
Ook in het Disneyland Park beleef je Legends Of The Force. In Discoveryland brengen twee onvergetelijke attracties het Star Wars-universum tot leven.
Geavanceerde technieken, vluchtsimulatoren, digitale 3D, animatronics en legendarische muziek… De attractie Star Tours: The Adventures Continue heeft alle ingrediënten om het publiek mee te nemen in de wereld van de Star Wars-saga. C-3PO leidt de StarSpeeder 1000, die 60 mogelijke combinaties van missies biedt. Er zal een nieuwe scene worden toegevoegd naar aanleiding van de Star Wars: The Rise of Skywalker-film. Met Star Tours ontdekken reizigers nieuwe bestemmingen, zoals planeet Kef Bir, die alleen in de trailer van de film te zien was. Vanaf 20 december 2019
De attractie Star Wars Hyperspace Mountain staat het hele jaar door garant voor spannende momenten. De reizigers die dit avontuur aangaan, worden de ruimte ingeschoten met als bestemming de Rebellenalliantie en gaan mee op een meeslepende expeditie door het universum van de Star Wars-films. Met duizelingwekkende snelheid beleven ze de beroemde slag tegen het Galactische Keizerrijk. Op de achtergrond speelt de legendarische muziek van John Williams.

Tussen deze twee attracties in Discoveryland bevindt zich een winkel die geheel gewijd is aan producten van het Star Wars-universum. Mode, accessoires, kostuums, speelgoed, pluche… Met zijn hightech interieur is Star Traders de winkel bij uitstek voor de Star Wars-fans, die zich wanen in de futuristische gangen van een Star Destroyer. Niet ver daar vandaan, in Starport, kunnen de meest onverschrokken fans zomaar oog in oog staan met Darth Vader.
Bij sluiting van het Disneyland Park wordt bij het Kasteel van Doornroosje de spectaculaire avondshow Disney Illuminations opgevoerd met projecties, lasers, vuurwerk, rookmachines en vlammenwerpers, en live action-beelden van Star Wars die de echte fan niet mag missen, zoals de Millenium Falcon, TIE Fighters en Stormtroopers.

20200121 Disney StarWars12001500 2

Star Wars komt tot leven van 11 januari tot en met 15 maart 2020 met Legends of the Force – A Star Wars Celebration in beide parken van Disneyland Paris.