Frozen: A Musical Invitation

Vanaf 17 november in het Walt Disney Studios Park

Vandaag opent een gloednieuw interactief avontuur in Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park: Frozen: A Musical Invitation. Het voormalige paviljoen van The Art of Disney Animation doet dienst als locatie van deze nieuwe attractie.

Frozen: A Musical Invitation komt op 17 november al naar het Walt Disney Studios Park en geeft een voorproefje van wat er gaat komen tijdens de komende Frozen Celebration.

Gasten worden naar het koninkrijk Arendelle gebracht, waar ze worden uitgenodigd om hun favoriete personages te zien in verschillende ruimtes, waar verschillende acts zullen plaatsvinden...
In de eerste ruimte leren gasten zingen en dansen op magische bewegingen samen met Anna, Kristoff en Sven.
In de tweede ruimte worden gasten uitgenodigd in het ijspaleis en zingen ze samen met Elsa het lied ‘Let It Go’.
Bij Animation Celebration kunnen gasten de vriendelijke sneeuwpop Olaf ontmoeten en dit moment vastleggen.

20191006 DisneylandFrozen1200800 1

Geheel nieuw Frozen gebied
In de komende jaren kunnen gasten meer Frozen ervaren met het nieuwe themagebied volledig gewijd aan dit verhaal, wat onderdeel is van een meerjarige uitbreiding van het Walt Disney Studios Park.
Als onderdeel van een volledige ervaringen zien gasten in de verte de met sneeuw bedekte berg van Arendelle tegenover een prachtig meer met een attractie die hen naar het centrum van het Koninkrijk zal brengen.
Het land biedt tevens ontmoetingen met Figuren, een nieuw restaurant en een winkel.

20191006 DisneylandFrozen1200800 2

Foto's en info: Disneyland Paris