Electroland 2019 in Disneyland Paris

Derde editie van dansfestival

Na de succesvolle editie in 2018 met maar liefst 16.000 bezoekers, keert Electroland in juli 2019 voor een derde keer terug naar Disneyland Paris. Het thema van dit jaar is geïnspireerd op The Lion King and Jungle Festival. Het is drie avonden genieten van verschillende DJs.

Op 5,6 en 7 juli 2019 wordt in het Walt Disney Studios Park gedanst op de beats van verschillende beroemde DJs.

20190302 WDS Elektroland1200800 1

Vrijdag 5 juli
Het festival begint groots op de openingsavond met de terugkeer van Steve Aoki. De dj en Grammy-genomineerde Amerikaanse producer gaf een optreden op de eerste Electroland editie in 2017. Nu is hij terug met een spetterende nieuwe show. Hij zal zijn krachten bundelen met de Australische zussen NERVO, bekend door hun samenwerkingen met onder andere Afrojack, Kylie Minogue, Ke$ha en Miley Cyrus. Zij zullen vergezeld worden door de Nederlandse groep Showtek en Belgische DJ The Magician.

Zaterdag 6 juli
Het feest begint de volgende dag weer met Alesso, een van ’s werelds meest invloedrijke dj’s, producers en all-round entertainer. Alesso is altijd veelgevraagd op ’s werelds grootste festivals en krijgt de plaats voor het Hollywood Tower Hotel. Ook Nicky Romero, een van de meest invloedrijke Nederlandse artiesten van zijn tijd, de Spaanse dj B Jones (vaak aan de draaitafel in Ibiza) en Britse dj Jax Jones beloven een onvergetelijke show in het Walt Disney Studios Park.

Zondag 7 juli
De laatste avond in de jungle in Disneyland Paris wordt gehost door de record-brekende, vijfvoudig beste dj in de wereld en Grammy-genomineerde Armin Van Buuren. Hij wordt op de laatste avond van Electroland vergezeld door de Franse dj Feder, de Nederlander Fedde Le Grand en de deep house diva Nora En Pure.

Electroland is meer dan alleen een electro festival, want gasten kunnen de hele avond genieten van toegang tot attracties zoals Rock’n’Roller Coaster starring Aerosmith, Crush’s Coaster®, Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror™.
Na zonsondergang komt het iconische Hollywood Tower Hotel tot leven met een mix van electro, videoprojecties, lichtshows, grote schermen en special effects voor drie unieke avonden vol entertainment.
"Electroland is een evenement voor mensen die dol zijn op muziek en Disney. Het is een eersteklas muziekfestival waar de beste dj’s zorgen voor de soundtrack van je dromen. Electroland hoort thuis in het rijtje van uiterst succesvolle live evenementen zoals het Magic Run Weekend, Disney Loves Jazz en de komende nieuwe Magical Pride, die onze gasten de kans geven Disneyland Paris te ervaren zoals nooit tevoren", zei Gustavo Branger, Vice President, Disneyland Paris Events Group.

20190302 WDS Elektroland1200800 2

Behalve Electroland zijn er dit jaar heel wat evenementen in Disneyland Paris.
Met muziek, sport en entertainment staan er het gehele jaar door live-evenementen voor iedereen op het programma. Deze exclusieve events, die een tot vier dagen duren, bieden unieke en onverwachte belevingen, met de kenmerkende touch van Disneyland Paris op het gebied van show en entertainment.

Een feestelijke lente
Op 1 juni 2019 viert Disneyland Paris diversiteit in het Walt Disney Studios Park tijdens de Magical Pride. Gasten genieten van een exclusief feest na sluitingstijd vanaf 20:00 uur tot 2 uur ’s nachts, inclusief een kleurrijke parade, ontmoetingen met Disney Figuren, exclusieve toegang tot attracties en speciale liveoptredens. 

Een zomer vol muziek
Juni en juli worden swingende maanden tijdens drie exclusieve evenementen waarbij muziek in al zijn vormen tot leven komt.
Op 7 en 8 juni 2019 wordt de urban cultuur gevierd tijdens de Disneyland Paris Hip Hop Live Experience. Dit event in het Walt Disney Studios Park presenteert elke avond een uniek live concert met de grootste Franse hiphopartiesten, workshops, artistieke uitvoeringen en meer verrassingen. Het evenement eindigt met een Hip Hop parade en is inclusief toegang tot de attracties en ontmoetingen met Disney Figuren.
Op zaterdag 15 juni 2019 keert Disney Loves Jazz terug naar het Walt Disney Studios Park om opnieuw de werelden van Disney en jazz te laten samenkomen. Vanaf 20.00 uur tot 2 uur ’s nachts kunnen gasten internationaal bekende artiesten bewonderen die geweldige Disney klassiekers spelen op het podium van Moteurs… Actions! Stunt Show Spectacular. Gasten genieten daarnaast van exclusieve toegang tot attracties en ontmoetingen met Disney Figuren.
Van 5 t/m 7 juli 2019 komt het muziekfestival Electroland voor de derde keer terug naar Disneyland Paris! Dit festival is een mix van muziek en magie en presenteert drie ongelooflijke avonden in het Walt Disney Studios Park.
Op 6 en 7 september 2019 kunnen gasten een weekend vol gezondheid, geluk en yoga beleven in de magische omgeving van Walt Disney Studios Park tijdens het eerste Disneyland Paris wellness weekend.
Van 19 t/m 22 september 2019 is het tijd voor de vierde editie van het Disneyland Paris Run Weekend. 

Info en foto's: Disneyland Paris