Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Paris

Captain Marvel en Groot voor het eerst te zien

Van 23 maart tot en met 16 juni 2019 vindt in Disneyland Paris het Marvel Superhelden Seizoen plaats. Voor het eerst komen Captain Marvel en Groot langs... In de loop van het Marvel Superhelden Seizoen zullen ook de releases plaats vinden van de nieuwe Marvel actiefilms Captain Marvel en Avengers: Endgame.

Tijdens het Marvel Superhelden Seizoen kunnen bezoekers kennismaken met de legendarische Marvel Superhelden zoals Spider-Man, Captain America, Black Panther, Iron Man, Thor, Black Widow, Guardians of the Galaxy, Captain Marvel en Groot. 

20190302 WDS Marvel1200800 1

Nieuwe show: STARK EXPO: MAKE WAY FOR A BETTER TOMORROW! MET CAPTAIN MARVEL
Na haar filmdebuut op 6 maart 2019 zal Captain Marvel voor het eerst te zien zijn in het Walt Disney Studios Park tijdens de show Stark Expo: Make Way for a Better Tomorrow.
Tony Stark presenteert de nieuwste versie van zijn revolutionaire uitvinding – een ‘Arc Reactor’ die groene energie opwekt – onder het toeziend oog van Black Widow. Zij moeten oppassen voor de ondeugende Loki, want hij is misschien in de buurt met een andere dreiging. Spider-Man, Thor en Captain Marvel gaan de strijd aan om de angstaanjagende bedrieger Loki te verslaan. Deze spannende show is meerdere keren per dag te zien aan de voet van het Hollywood Tower Hotel.

MARVEL: SUPER HEROES UNITED
Tijdens de spectaculaire show Marvel: Super Heroes United verzamelen de Superhelden zich om tegen Thanos te vechten. Deze 20 minuten durende show met vernieuwde special effects brengt iconische figuren uit het Marvel-universum samen, waaronder Thor, Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther en Spider-Man.
In Studio Theater in het Walt Disney Studios Park bevinden de gasten zich in het hart van deze spannende missie en beleven zij het verhaal dat zich rondom hen afspeelt als nooit tevoren.

20190302 WDS Marvel1200800 2

GUARDIANS OF THE GALAXY: AWESOME DANCE-OFF
Met Guardians of the Galaxy: Awesome Dance-Off worden gasten uitgenodigd om de Guardians te helpen in hun groovy ontsnappingsmissie en samen te swingen op het ritme van de beste liedjes uit de saga. Voor het eerst dit jaar maakt Groot deel uit van het team!
Deze show zal meerdere keren per dag plaatsvinden op Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park.

EEN HEROISCHE ONTMOETING: CAPTAIN AMERICA
Tijdens een epische ontmoeting met Captain America kunnen gasten leren van de beste om zich voor te bereiden op hun volgende missie.

20190302 WDS Marvel1200800 concept

Eind vorig jaar maakte het Franse park meer bekend omtrent het nieuw aangekondigde Marvel-themagebied in het Walt Disney Studios Park. 
In dit nieuwe gebied kunnen de bezoekers vele superhelden op nieuwe en spannende manieren tegenkomen, van Doctor Strange tot Spider-Man. Gasten zullen ook de laatste nieuwigheden van Pym Technology met Ant-Man and the Wasp ervaren en zij kunnen samenwerken met Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Captain America en vele anderen.
Rock’n ‘Roller Coaster wordt getransformeerd tot een razendsnel en hyper kinetisch avontuur waarbij Iron man zal centraal staan.
Het Marvel gebied maakt deel uit van een meerjarig uitbreidingsplan van 2 miljard euro dat het Walt Disney Studios Park helemaal zal transformeren.

Dankzij het Marvel Superhelden Seizoen kunnen de bezoekers al optimaal in de sfeer van de bekende superhelden belanden en zo uitkijken naar al die nieuwigheden die nog gepland staan. Heel binnenkort zal trouwens Disney’s Hotel New York heropenen als Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, het eerste Disney Hotel dat de spannende wereld van The Avengers presenteert.

Info en foto's: Disneyland Paris en Marvel