Nieuwe shows en helden in Disneyland Paris

Van The Lion King en The Jungle Book tot Piraten en Prinsessen

In Disneyland Paris staan van januari tot en met september 2019 de vier seizoenen centraal. Verschillende evenementen zoals het winterse Festival van Piraten en Prinsessen, Legends of the Force: A Celebration of Star Wars™ tot een swingende zomer met The Lion King en The Jungle Book maken een bezoekje meer dan waard...

20190201 WDS StarWars180Tijdens Legends of the Force: A Celebration of Star Wars™ (van 12 januari tot en met 17 maart 2019) kunnen de bezoekers aan Disneyland Paris kennis maken met Chewbacca in hoogsteigen persoon. De Star Wars saga komt als het ware tot leven in Disneyland Paris tijdens Legends of the Force: A Celebration of Star Wars™. In het Walt Disney Studios Park is een buitengewone avondshow te zien met projecties en special effects op de Twilight Zone Tower of Terror™ en natuurlijk de figuren van de Star Wars saga. Captain Phasma voert een unieke parade met Stormtroopers aan tijdens de ‘First Order March’. 
In het Disneyland Park kunnen gasten zich begeven in het hart van Star Wars galactische veldslagen met de attracties Star Tours: The Adventures Continue en Star Wars Hyperspace Mountain. Meer in een ander artikel...

Na het succes bij de gasten in 2018 komen de Piraten en Prinsessen terug. De gasten, zowel jong als oud, zijn helden in hun eigen avonturenverhaal. Ze kunnen ervoor kiezen om een Piraat of Prinses te zijn, of beiden, en meedoen aan een van de aanstekende dansen in het Disneyland Park.
Met Jack Sparrow, Kapitein Haak, Sneeuwwitje, Assepoester en vele anderen van 19 januari tot en met 17 maart 2019...

Tijdens de dagelijkse interactieve show Disney Pirate or Princess: Make Your Choice! varen de Disney Piraten onder leiding van Minnie Mouse af naar Main Street U.S.A en Central Plaza. Met een acrobatisch spektakel gaat Minnie’s piratenschip richting het Kasteel van Doornroosje waar zij Mickey Mouse ontmoet, die wordt vergezeld door de Disney Prinsessen. Gasten kunnen deelnemen aan het plezier van een zeerovers slag of de wals dansen te midden van een Koninklijk Bal tijdens de epische grote finale. 
Disney Pirate of Princess: Make Your Choice! vindt meerdere keren per dag plaats in het Disneyland Park, met veel favoriete Disney Figuren en tientallen kleurrijke artiesten. Gasten kunnen elke keer een andere kant kiezen: piraten of prinsessen, voor een unieke ervaring die deze twee werelden als nooit tevoren viert.

Kinderen van alle leeftijden kunnen echte piraten worden in de show Hoist the Flags, Mateys! Ze zullen de enige echte Jack Sparrow tegenkomen op het dek van het Piratengaljoen in Adventureland, waar Jack op zoek is naar een nieuwe crew voor zijn volgende zoektocht. Deze recruitment-sessies zullen snel veranderen in een interactieve en komische ervaring met de meest legendarische piraat van het Caribisch gebied.
Gasten kunnen elke dag een koninklijk mooi moment beleven wanneer Prinses Sofia, Elena van Avalor en andere vorstelijke artiesten door het Disneyland Park gaan tijdens de betoverende Princess Promenade. Gelukkige gasten kunnen zomaar een hele speciale Disney Prinses en haar koninklijke gevolg voorbij zien komen!

20190201 Disney prinses1200800

20190201 Disney180Ook terug dit jaar is het Marvel Superhelden Seizoen, dat loopt van 23 maart tot en met 16 juni 2019.
De Marvel Superhelden zijn terug in het Walt Disney Studios Park en een nieuwe superheld sluit zich aan om de melkweg te redden: Groot. Epische verhalen van het Marvel universum komen tot leven in Disneyland Paris met spannende shows en belevingen, met in de hoofdrol onder andere Spider-Man, Iron Man en Captain America.

Een gloednieuw seizoen is er in de zomer: The Lion King en Jungle Festival van 30 juni tot en met 22 september 2019. Twee Disney klassiekers tot leven gebracht in Disneyland Paris...
Om de beruchte Scar te citeren: “wees voorbereid” om de ritmes van de Afrikaanse savanne en de Indiase jungle te beleven met gloednieuwe shows, ontmoetingen en unieke ervaringen. Het is tijd om het programma van dit unieke seizoen te onthullen...
Met The Lion King en Jungle Festival neemt Disneyland Paris de gasten mee op een feestelijk, kleurrijk en exotische reis. Samen met Baloo, Timon, Pumbaa en hun vrienden kunnen de gasten volop meedansen op het ritme van de trommels en de vrolijke dieren.

Het verhaal van The Lion King zal in ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’ in Disneyland Paris tot leven komen met de bekende liedjes die in een vernieuwde versie de beroemde legende van Simba, Nala, Rafiki, Mufasa, Scar, Timon en Pumbaa vertellen. Emoties zullen loskomen met nieuwe spectaculaire scenes van ‘Circle of Life’, ‘I Just Can’t Wait to be King’, ‘Can You Feel the Love Tonight’, het iconische ‘Hakuna Matata’ en meer. Zangers, dansers, acrobaten en drummers zullen de Pride Lands nieuw leven inblazen met een indrukwekkende choreografie en originele kostuums die door Disneyland Paris zijn ontworpen.

‘The Jungle Book Jive’ viert The Jungle Book in het hart van Disneyland Paris. Stel je een reis voor door de Indiase jungle gevuld met kleuren en ontdekkingen. De ‘Jungle Book Jive’ show zal van alle kanten in het Disneyland Park komen. Maak je klaar om plezier te hebben met Baloe en Koning Lowietje en Mickey Mouse en zijn vrienden die zich voor dit seizoen zullen ontpoppen tot echte ontdekkingsreizigers. Samen met verschillende artiesten nodigen zij de gasten uit om te dansen op het ritme van de jungle. Door nummers als ‘The Bear Necessities’ en ‘I Wan’na Be Like You’ zullen de gasten mee terug worden genomen naar hun kindertijd. Het is tijd om te swingen!

20190201 Disney JungleB1200800

Gasten kunnen de magie ook buiten de Disney Parken beleven tijdens een verblijf in een van de Disney Hotels & Resorts.
De zes Disney Hotels bieden een unieke kans om wakker te worden omringd door de magie op slechts enkele minuten van de Disney Parken te voet of per shuttle. Daarnaast bieden deze zes Disney Hotels ook:
ontmoetingen met Disney Figurenelk hotel heeft zijn eigen identiteit met een unieke Disney themazwembaden, fitnesscentra, een spa, een speelkamer voor de kinderen en veel meerGasten kunnen er ook voor kiezen om in de natuur te verblijven in een van de Disney Nature Resorts: Disney’s Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris. Deze resorts combineren de kwaliteit van de Disney-service met een verandering van omgeving in de vorm van accommodaties midden in de natuur.
Gasten die in een van de Disney Hotels & Resorts verblijven kunnen profiteren van Extra Magic Time, wat betekent dat zij de Disney Parken kunnen betreden voordat ze opengaan voor alle gasten.