Legends of the Force: A Celebration of Star Wars

Unieke ontmoeting met Chewbacca in Disneyland Paris

Van 12 januari tot en met 17 maart 2019 wachten de Star Wars Legends op de gasten in Disneyland Paris om ze onder te dompelen in epische momenten uit de saga met het nieuwe seizoen Legends of the Force: A Celebration of Star Wars™. Voor het eerst kunnen de gasten Chewbacca ontmoeten, BB-8 zien en de Dark Side of the Force trotseren.

20190201 WDS StarWars180Met legendarische Star Wars Figuren, galactische veldslagen en iconische lightsabers en muziek, is Legends of the Force: A Celebration of Star Wars™ dé gelegenheid voor gasten om zich onder te dompelen in het hart van de Star Wars galaxy, in de voetsporen treden van grote helden, zoals Rey en BB-8, terwijl ze de Dark Side of the Force moeten trotseren met Darth Vader, Kylo Ren en vele anderen.

Sinds zijn verschijning op het grote doek in de allereerste Star Wars film in 1977, is Chewbacca een van de meest iconische helden in de filmgeschiedenis geworden. Gasten in Disneyland Paris hebben Chewbacca kunnen zien tijdens een aantal Star Wars evenementen en nu kunnen zij hem voor de eerste keer persoonlijk ontmoeten in het Walt Disney Studios Park. Het is een zeldzame ontmoeting met de Wookiee en belooft een epische ervaring te worden.

In de avond geeft het Walt Disney Studios Park een spectaculair eerbetoon aan de Star Wars galaxy met een adembenemende geluid- en lichtshow met projecties, special effects en de Figuren van de Star Wars saga.Dit jaar staan op het programma van de avondshow ook unieke scènes uit Star Wars: The Last Jedi en Solo: A Star Wars Story. Daarnaast zijn er enkele nieuwe Star Wars Figuren, zoals de trouwe Resistance droid BB-8 en de gevreesde premiejager Boba Fett. Maar pas op! De Dark Side of the Force is nooit ver weg, met unieke scènes van de Empire en de First Order.

Het Legends of the Force-programma bevat een aantal ontmoetingen met Stormtroopers. Dit jaar neemt de angstaanjagende Darth Vader de leiding met The Imperial March. Vastbesloten om de kracht van de Empire te bewijzen, zal hij zijn Stormtroopers bij elkaar brengen om rebellen de kracht van de Dark Side of the Force te laten zien.

De charismatische Captain Phasma uit Star Wars: The Force Awakens maakt haar grote comeback. Met de First Order March voert ze elke dag een processie van Stormtroopers van de Eerste Orde aan in het Walt Disney Studios Park.
Stormtrooper PatrolStormtroopers patrouilleren op Production Courtyard op zoek naar spionnen van de rebellen. Gasten kunnen zich mengen met de Eerste Orde en naast hen poseren voor een foto.

Met de show Star Wars: A Galaxy Far, Far Away, die meerdere keren per dag te zien is op Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park, kunnen gasten de grootste momenten van de Star Wars saga opnieuw beleven, terwijl zij luisteren naar de epische muzikale thema’s van John Williams. De meest legendarische Figuren uit de saga staan in de spotlight op het podium, waaronder Kylo Ren, Rey en Darth Maul, en voor de eerste keer, de geduchte premiejager Boba Fett en aandoenlijke droid BB-8.

20190201 WDS StarWars1200800

De Star Wars legende kan ook worden beleefd in het Disneyland Park, waar de gasten oog in oog kunnen komen te staan met Darth Vader in Starport, vlakbij de attractie Star Tours: The Adventures Continue.
State of the art technologie, vluchtsimulators, digital 3D, Audio-Animatronics, legendarische muziek en meer. De attractie Star Tours: The Adventures Continue in Discoveryland in het Disneyland Park biedt een meeslepende ervaring in het hart van de Star Wars saga. Er zijn 60 verschillende missies die de gasten samen met piloot C-3PO kunnen beleven aan boord van een StarSpeeder 1000.

De attractie Star Wars Hyperspace Mountain neemt de gasten mee in een nieuwe setting om de beroemde Rebel Alliance te ontmoeten en een epische expeditie te ervaren, met veel sensaties in de Star Wars galaxy. De gasten gaan in topsnelheid de beroemde strijd aan tegen het Galactic Empire op het geluid van de legendarische muziek van John Williams.

Disneyland Paris biedt de unieke Star Wars ervaring met Legends of the Force: A Celebration of Star Wars™ van 12 januari tot en met 17 maart 2019 in beide Disney Parken.

Foto's: Disneyland Paris