Pirates of the Caribbean attractie herwerkt

Vanaf 24 juli opnieuw geopend

Disneyland Paris bestaat 25 jaar, en het park is sinds enige tijd volop in de weer om bestaande attracties heruit te vinden en ze een leuke upgrade te geven. Zo ook de befaamde attractie "Pirates of the Caribbean".

20170519 DLP Pirates Weekend180En al is het nog eventjes nagelbijten tot de attractie heropent, Disneyland Parijs wist vorig weekend haar bezoekers te verrassen toen de cast en crew van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge, het langverwachte volgende hoofdstuk in de beroemde franchise, van boord gingen voor een galjoen dat was afgemeerd in het Disneyland Park voor de release van de nieuwe film.
Het evenement, waarbij Johnny Depp, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Javier Bardem, regisseurs Joachim Ronning en Espen Sandberg en producent Jerry Bruckheimer aanwezig waren, vierde het wereldwijde filmfenomeen dat geïnspireerd is op de geliefde attractie Pirates of the Caribbean.

Om de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris te vieren heropent de iconische attractie haar deuren op 24 juli met twee nieuwe scenes inclusief Jack Sparrow. In de andere Disney-parken kunnen bezoekers hem al enige tijd begroeten.

De attractie is voor het jonge publiek vooral bekend omwille van de films, maar die zijn gebaseerd op de attractie die voor het eerst in 1967 opende in Disneyland (California). Toen Disneyland in 1992 opende voor het publiek was deze attractie, net als Big Thunder Mountain en Phantom Manor, de publiekstrekker bij de bezoeker. Het aanstekelijke liedje "Yo Ho, Yo Ho, A Pirate's Life for Me…” blijft de bezoeker dan ook de ganse dag bij. Wie wil er immers geen piraat zijn. Volgens Disneyland Paris heeft de attractie een complete make-over ondergaan. Er zouden behalve de scenes met Jack Sparrow ook enkele nieuwe verrassingen zijn. 

20170519 DLP Pirates Weekend640

PretparkdealsLogo Parkworld218De populaire piraat heeft bovendien ook zijn weg gevonden naar de spectaculaire en avontuurlijke avondshow Disney Illuminations, een van de grootste nieuwe shows voor de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris. Deze gloednieuwe show combineert geluid, licht, projecties, fonteinen en adembenemende pyrotechnische effecten, waarbij het Kasteel van Doornroosje elke avond het decor is voor een boeiende reis met de helden van enkele van ’s werelds grootste animatie -en, voor de eerste keer ooit, live action films!