Star WarsTM, Season of the Force

Star Wars centraal bij 25-jarig jubileum

Binnenkort, in een toekomst not so far away, ontwaakt de Force in Disneyland Paris tijdens een nieuw en exclusief Star WarsTM Saga seizoen met Star Wars figuren en fantastisch live entertainment.

20161021 DisneyStarWars180Komend seizoen staat Disneyland Paris helemaal in het teken van Star Wars tijdens Season of the Force. Op dit moment is de bekende attractie Star Tours in het Discoverylandgedeelte gesloten sinds maart 2016. Er zijn grote werken gaande om deze attractie met haar 6 simulatoren klaar te stomen voor 2017 wanneer het park maar liefst 25 jaar bestaat. De attractie met de knipoog naar de Star Wars saga zal dan heropenen onder de naam: Star Tours, the adventures continue.

In het Walt Disney Studios Park wordt een groots avondspektakel gepresenteerd. Hierbij worden de bezoekers meegenomen naar het hart van de Star Wars Saga.
Deze show, die speciaal voor Disneyland Paris is gecreëerd, combineert live entertainment, spectaculaire speciale effecten en een licht- en geluidshow die geprojecteerd wordt op iconische gebouwen in het Park.

Overdag komen de gasten dan weer oog in oog te staan met de helden uit het Star Wars universum: zo loopt er geregeld een patrouille Stormtroopers rond en kun je ook een aantal van de machtigste leden van de Dark Side ontmoeten of op de foto komen met de vriendelijke Chewbacca.

Volgens Disneyland Paris wordt dit een fantastische intergalactische beleving voor iedereen, van de jongste Padawan tot de wijste Jedi.
Star WarsTM, Season of the Force vindt plaats van 14 januari t/m 26 maart 2017 in het Walt Disney Studios Park.

20161021 DisneyStarWars640