2 nieuwe shows in Disneyland Paris

Het belooft een leuke lente en zomer te worden

In het voorjaar kunnen de bezoekers van Disneyland Paris genieten van “Swing into Spring”. Bovendien kondigde het Europese Disney-park twee nieuwe shows aan.

20160111 DisneylandP180Het belooft alvast een heel leuke lente te worden. Allereerst is er van 5 maart tot en met 29 mei 2016 het lentefeest “Swing into Spring”. Met de vroege schoolvakanties dit jaar lijkt het wel alsof de lente vroeg begint, ook al is dit natuurlijk niet zo. Toch is er geen reden voor Disneyland om te wachten op de officiële start van de lente, want het park baadt in levendige kleuren en vreugde tijdens Goofy’s Garden Party. Het Disneyland Park wordt herschapen met extra mooie landschappen; flower power krijgt alvast een nieuwe betekenis deze lente.

Het Disney-park zet vooral in op de Disney figuren die zich in hun beste voorjaar kostuums hebben gehesen om deze magische momenten te delen met de bezoeker. Leuk voor memorabele fotokiekjes.

Maar er is nog meer. Want vanaf 10 februari 2016 is er een geheel nieuwe show te zien op het podium van Chaparral Theater in Frontierland: “The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure”.
Het verhaal van The Forest of Enchantment vindt plaats in een betoverd bos, waar vrolijke geesten van de natuur de mooiste Disney verhalen vieren. Een verteller vertelt, door middel van verschillende scènes, over de geheimen van het bos.
Het muzikale avontuur zet de bezoekers alvast aan om mee te zingen en te dansen met je favoriete Disney figuren tijdens deze unieke show. Laat je betoveren en ga mee door de verhalen van Pocahontas, Jungle Boek, Tarzan, Rapunzel en Brave. Laat je verrassen door het betoverende bos.

Ook het Walt Disney Studios Park maakt zich op voor een nieuwe show: “Mickey and the Magician”. Deze zal pas vanaf 2 juli te bewonderen zijn. Ze vervangt de langlopende Animagique show. In deze speciaal voor Disneyland Paris ontworpen show is onder andere Mickey Mouse te zien, samen met andere iconische Disney figuren.

Graag lichten we al een tipje van de sluier over het verhaal: Mickey heeft de taak gekregen om het atelier van een grote tovenaar op te ruimen. Zelf droomt de beroemde muis ervan om zelf een grote tovenaar te worden. Hij gaat volledig op in zijn droom en zo ontstaat er een geheel nieuw avontuur! Het avontuur staat bol van magie, met in de hoofdrol de Geest uit Aladdin, Assepoester en haar goede fee, de sterren van Belle en het Beest en zelfs Rafiki uit de Leeuwenkoning.
Het belooft een niet te missen show te worden, voor het ganse gezin!
   

20160111 DisneylandP640