Star Wars avond in Disneyland Paris

Star Wars: The Force Awakens op 16 december

Het Disneyland Park zal op woensdag 16 december 2015 in de intergalactische saga worden ondergedompeld om Star Wars The Force Awakens te vieren. Het wordt een speciale, niet te missen, avond met exclusieve verrassingen...

20151201 DLP StarWars180Om de release van Star Wars: The Force Awakens te vieren, organiseert Disneyland® Park een speciale avond met exclusieve verrassingen op woensdag 16 december 2015! Per uitzondering mogen de gasten Star Wars thema kostuums dragen gedurende dit evenement. Echter, behoudt het Disneyland Park het recht voor, naar eigen goeddunken en op elk moment, om bepaalde kostuums zoals die welke het gezicht of het hoofd van de drager volledig verbergen te verbieden en/of als het kostuum/accessoires/make-up schokkend of ongepast voor onze jongere gasten en hun families wordt geacht.
Ook behoudt het park zich het recht om accessoires te verbieden die als gevaarlijk kunnen worden beschouwd (bijvoorbeeld capes, stokken, etc.) of kan de veiligheid of de beveiliging in het Park beïnvloeden. Gasten die graag een Star Wars kostuum dragen tijdens het evenement mogen ook niet poseren voor foto’s met onbekenden of handtekeningen uitdelen.

Ontmoet Darth Vader, R2-D2 en Chewbacca in Disneyland Paris.
Voor een onvergetelijke ervaring kunnen de gasten hun beste Star Wars kostuums dragen gedurende dit evenement*.
Voor sensatie is een rit aan boord van een StarSpeeder 3000 een echte aanrader! De niet te missen Star Tours attractie neemt de gasten mee naar een andere dimensie, may the force be with you!

In Videopolis zijn er speciale Jedi menu’s beschikbaar. Ook kan je als hamburger liefhebber genieten van een Darth Vader hamburger.
Ook Jeremy Bulloch en Patrice Girod zijn van de partij en geven een exclusieve live Star Wars presentatie. Er is bovendien ook een dance party met schitterende visuele en geluidseffecten.

Vier de legende met een intergalactische ‘licht en geluid’ finale die zeker de kracht heeft om ‘the force’ in jou te ontwaken. Maar pas op voor de Dark Side! Darth Vader en de Stormtroopers zijn erop uit om jou aandacht te trekken om dit tot een onvergetelijke ervaring te maken.
The Force roept jou! Ga door de gateway tunnel en je bent er, welkom bij een rode loper ervaring waar je een van de sterren in het universum bent. En je bent in goed gezelschap, samen met verschillende VIP bekendheden. Zo voeg je net dat beetje extra magie aan dit intergalactische evenement.
Confronteer de Dark Side op ‘planeet’ Videopolis waar Darth Vader strijdt tegen de wil van jou en de Rebel Alliance.

20151201 DLP StarWars640

Tot slot, is voor de 560 gelukkigen die het Cinema + Stay Pack hebben geboekt, het moment eindelijk daar. In Gaumont Cinema in Disney Village kunnen zij de nieuwste film bekijken, Star Wars: The Force Awakens in IMAX 3D (Engels met ondertiteling).
Boekingen voor dit speciale Star Wars evenement zijn nu open op www.disneylandparis.co.uk/events/star-wars-night-at-disneyland-paris/ met drie exclusieve pakketten om uit te kiezen.

May the force be with you!