Frozen zomer in Disneyland Paris

Olaf, Anna en Elsa in Parijs

De Frozen zomer is gestart in Disneyland Paris: nog tot 13 september staat het Franse sprookjespark in teken van de enorm populaire Disney film Frozen...

20150707 DisneyFrozen180Frozen, winnaar van twee Academy Awards®, vijf Annie Awards, twee Critics’ Choice Awards, een Golden Globe Award en een BAFTA, vertelt het verhaal van prinses Anna die op een spannende reis gaat met Olaf en Sven om haar ijskoude zus Elsa op te zoeken, die met haar ijzige krachten het Koninkrijk van Arendelle heeft bevoren. Het inpireerde Disneyland Paris om de beroemde zusjes te laten komen samen met de schattige sneeuwpop Olaf om voor een beetje afkoelen te zorgen deze zomer.

Nadat sommige bezoekers eerder op het jaar al een voorproefje van de prinsessen hebben gehad in de Parade en misschien zelfs ze al wel heeft gezien afgelopen kerst, kunnen gasten deze zomer samen met de prinsessen gaan zingen in de nieuwe interactieve show “Frozen sing-along”! 
De beroemde zusjes Anna en Elsa brengen, samen met hun trouwe vrienden Kristoff en Olaf, de show tot leven en geven de ervaring van Frozen live een extra dimensie. Ze worden omgeven door dansers uit het Koninkrijk van Arendelle. 
Als de show begint, bereiden de dorpelingen zich voor om het winterfestival in Arendelle te vieren. Anna verschijnt en verwelkomt de gasten in het sneeuwrijke universum van het Koninkrijk van Arendelle. Ze nodigt iedereen uit om samen met haar te zingen als verrassing voor haar zus, Elsa. De show is een unieke manier om de mooiste muzikale momenten van het grootste Disney succesverhaal allertijden te ervaren, te herleven en er uiteraard aan deel te nemen.
Olaf, de bekende sneeuwpop die droomt van warmte en zonneschijn, is ook aanwezig op het podium. Om deze lang verlangde zomer te vieren, worden gasten gevraagd om mee te zingen, terwijl hij onschuldig verder droomt van een gebruinde huid op het strand in de zon! Eén van de highlights is uiteraard het onvergetelijke liedje “Let it go” gezongen door Elsa. 

20150707 DisneyFrozen640

Prinses Anna en Koningin Elsa zijn ook te zien op een bevroren wagen in “Disney Magic on Parade!” die elke dag door het Disneyland Park trekt. Ook wordt Frozen deze zomer toegevoegd aan Disney Dreams! Een adembenemende avondshow met fonteinen en vuurwerk, waar beroemde Disney verhalen tot leven komen door projecties op het Kasteel van Doornroosje.

Ook kan men bij Cottonwood Creek Ranch een marktplein in de kleuren van Frozen aantreffen. Het plein is geïnspireerd op het Koninkrijk van Arendelle. Hier kunnen bezoekers op de foto in de sfeer van Frozen. Cottonwood Creek Ranch bevindt zich naast Chaparral Theatre in Frontierland in het Disneyland Park.