Nieuwe avondshow in Walt Disney Studios Park

20230131-DLP-WDS-AvengersShow

In het Walt Disney Studios Park krijgen de bezoekers na de recente openingen van Marvel Avengers Campus en het Disney Hotel New York® – The Art of Marvel nu opnieuw een nieuwe Marvel-ervaring: ‘Avengers: Power the Night’.

Cars: Route 66 Road Trip

20200622-WDS-Route66Cars

Het Walt Disney Studios Park is volop aan het uitbreiden, met onder meer enkele nieuwe (en vernieuwde) themazones. Om dit mogelijk te maken moest de attractie Studio Tram Tour Behind the Magic enorm ingekort worden. 

Nieuwe sleutels in Disneyland Paris

20200221-Ratatouille

De grote Disney fans kennen de verzamelactie wel om diverse sleutels te verzamelen van Disneyland Paris. Vanaf 29 februari kunnen ze een nieuwe sleutel toevoegen in hun collectie, namelijk die van Ratatouille : l’Aventure Totalement Toquée de Rémy.

Frozen komt tot leven in Disneyland

20200121-DisneyFrozen

Tijdens Frozen Celebration in beide Disney Parken kunnen gasten genieten van een interactief avontuur met Anna en Elsa, Olaf ontmoeten en kijken naar Frozen Figuren die voorbijkomen op een nieuwe paradewagen.

Legends Of The Force - A Celebration of Star Wars

20200121-Disney-StarWars

Van 11 januari t/m 15 maart 2020 is Disneyland Paris dé plek bij uitstek om de Star Wars-ervaring te beleven. Met iconische figuren, galactische gevechten, emblematische lichtzwaarden en onvergetelijke muziek biedt Legends Of The Force - A Celebration of Star Wars de kans om het Star Wars-universum te betreden...