Sea Life Oberhausen wordt een park

Sea Life Abenteuer Park opent eind april

Vlakbij het shopping center van CentrO, net naast Legoland Discovery Center Oberhausen bevindt zich Sea Life Oberhausen, dat al jaren een vaste toeristische waarde is in Oberhausen.

2013-03-SeaLifeA-180Het voormalige pretpark CentrO.Park werd door Merlin Entertainments (de groep achter Legoland en Sea Life) overgenomen en er werd besloten om het oude park om te vormen tot een heus maritiem park: Sea Life Abenteuer Park (Sea Life Avonturen Park).
In een eerste fase worden er enkele nieuwe attracties geïntroduceerd, waaronder een spectaculair ogende waterattractie die een expeditie vormt naar de Zuidpool. In een bootje vaart men langsheen de pinguïns met een spannende splash als finale. Daarnaast komen er enkele kleinere attracties, waaronder een safari-avontuur met kleine jeepjes. Ook de pagode wordt herbruikt met z’n glijbanen en de kids kunnen zich ook op diverse trampolines uitleven.

Het Sea Life Aquarium, het grootste in Duitsland trouwens, blijft behouden en biedt een waaier aan zeeleven aan: zo kan men neus-aan-neus staan met verpleegsterhaaien, schattige otters en zeeschildpadden. Het complex herbergt 5000 zeediertjes in meer dan 50 verschillende aquaria.

Voor de vroege vogels die absoluut een bezoekje willen brengen aan het nieuwe park, die moeten zeker eens een bezoekje brengen op de website om zo online tickets aan te schaffen. Het park biedt bovendien allerlei interessante mogelijkheden aan, gaande van speciale verjaardagsfeestjes met bvb een schattenjacht tot rondleidingen achter de schermen.
   

2013-03-SeaLifeA-420