Phantasialand, een kennismaking


Phantasialand is een bijzonder uniek familiepark, met verschillende themazones, indrukwekkende attracties, fantastische shows en adembenemende overnachtingsmogelijkheden. Voor ieder is er wat te beleven in Phantasialand. Zo kunnen de adrenaline-junkies terecht op Taron, in Black Mamba of zich laten dol draaien in Talocan. Mystery Castle is en blijft een unieke freefall ervaring.

Op gebied van waterattracties kunnen de bezoekers kiezen tussen de indrukwekkende boottocht Chiapas of zich laten verrassen in River Quest waar een droog ritje een utopie is.

In Wuze Town is er bijzonder veel pret te beleven bij het volkje van de Winja's. De dubbele spinning coaster, met elk een eigen beleving, waren uniek bij opening, en zelfs nu nog blijven ze aangenaam verrassen. Ondertussen behoren ze ook tot de klassiekers van het park, net zoals Colorado Adventure, voor velen de beste runaway mine ride...

Het park biedt ook bijzonder unieke attractie-ervaringen aan, zoals Maus au Chocolat of Das verrückte Hotel Tartüff.

Elk jaar opnieuw slaagt het park erin om de bezoekers ook tot op het puntje van hun stoel te krijgen met haar uitgebreide en gevarieerd showprogramma.

Omwille van het ruime aanbod aan attracties en shows, en vooral de grote herhaalwaarde, is een overnachting en twee dagen pret een absolute aanrader. Phantasialand biedt dan ook verschillende overnachtingsmogelijkheden aan, waarbij de hotels enorm hoog worden ingeschat door bezoekers en reisorganisaties.

Logo Phantasialand

Bezoekadres

Phantasialand
Berggeiststraße 31-41
50321 Brühl
DUITSLAND
Telefoon
+49 (0) 2232 36-200

Classificatie

Themapark & Resort

Inkomtarieven
  • volwassene: 49,50 Euro 
  • kind (van 4 - 11 jaar): 39,5 Euro
  • abonnement: 195 Euro

voordeel met online tickets

Bookings_Phantasia300

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt
  • Mc-Play Kinderland (72 km)
  • Freizeitpark Klotten (74 km)
  • De Valkenier (NL) (75 km)
  • CentrO-Park (77 km)
  • Plopsa Coo (BE) (84 km)

Routeplanner