Phantasialand onthult nieuw Hotel Charles Lindbergh

Een uniek hotel in de nieuwe themawereld Rookburgh

In Phantasialand ontstaat de ultieme Steampunk-belevenis in het nieuwe themagebied Rookburgh, zowel overdag als ´s nachts: met een wereldwijd unieke nieuwe achtbaan en het perfect in het thema ondergedompelde Hotel Charles Lindbergh...

Rookburgh – alleen al de klank van de naam van de volgende nieuwe themawereld in Phantasialand wekt de verwachting van iets speciaals. Hier weerklinkt het grote avontuur uit fantastische werelden. De koene legendes van de pioniers van de luchtvaart. Geheimzinnige oorden vol mysterieuze apparaten. Bijzondere reizen tussen hemel en aarde, tussen heden en verleden...

De eerste aankondiging van de op dit moment in aanbouw zijnde themawereld onthulde al grootse verrassingen: Rookburgh zal niet alleen geweldige Steampunk-flair en fascinerende ervaringen combineren, maar ook de wereldwijd unieke achtbaan F.L.Y. herbergen: de eerste flying launch coaster ter wereld.

In Rookburgh laat Phantasialand een unieke attractie met een grandioze thematisering samensmelten; intenser en uitgebreider dan ooit tevoren. En dat is nog lang niet alles. Want de belevenis van Rookburgh gaat veel verder dan een dag in het park, zoals dit laatste nieuws uit Phantasialand onthult!
„Sleep like an Aeronaut“, klinkt het sinds kort uit het geheimzinnige Rookburgh. Een kleine zin vol grootse verhalen, die de themawereld tot een volledig nieuw avontuur doet uitgroeien. In Rookburgh ontstaat namelijk iets dat deze totaalbelevenis tot ongekende hoogten zal doen stijgen: Hotel Charles Lindbergh.

Midden in het hart van Rookburgh zal Hotel Charles Lindbergh staan. Volledig ingebed in de nieuwe themawereld wordt alleen het bouwwerk al een imposante verschijning. De zeer speciale uitstraling zal zelfs tot in het kleinste detail in de uitzonderlijk als cilinder vormgegeven tube-kamers te ervaren zijn.
Het hotel biedt boven alles een onvergetelijk avontuur vanwege de naadloze aansluiting bij het thema van Rookburgh: wie in Hotel Charles Lindbergh overnacht, slaapt midden in de themawereld en dat bestaat nog nergens ter wereld! Daar komt nog bij dat gasten een hotelervaring mogen verwachten die zijn weerga niet kent dankzij de wereldwijd unieke interactie tussen het hotel en de flying launch coaster F.L.Y.

20190201 PHL Lindb1200631

Rookburgh wordt zoveel meer dan enkel een nieuwe themawereld in Phantasialand. Met het spectaculaire Steampunk-thema, de wereldwijd unieke achtbaan en het perfect in het thema ondergedompelde Hotel Charles Lindbergh biedt Rookburgh een totaalbelevenis die wereldwijd zijn gelijke niet kent!