Fantissima

Aftellen naar Fantissima

Vanaf 16 September 2010 is het weer zover en zal het publiek in het Duitse toppark Phantasialand gecharmeerd worden door maar liefst 30 artiesten uit acht verschillende landen en vier continenten in het Fantissima theater.

Momenteel zijn de laatste repetities aan de gang en oefenen de artiesten onder goedluikend oog van algemeen artistiek directeur en choreograaf, Manuela Löffelhardt, om van Fantissima 2010/2011 weer een topspektakel te maken.
De avondshow Fantissima is een totaalervaring die alle zintuigen van de bezoeker weet te beroeren. Het geheel is gewikkeld in een speciale atmosfeer. Het doel is om de bezoekers te doen verbazen en aan het lachen te brengen.

Vanaf 16 september zal elke avond een vertoning zijn. Het theater zelf en de Bar Bellissima kregen een nieuwe stijlvolle en exclusieve look. Honderden mensen zijn dagelijks in de weer voor dit spektakel. Het aftellen is voor de artiesten begonnen, en voor Manuela Löffelhardt kan het niet snel genoeg beginnen. "De bezoeker zal worden meegenomen op een muzikale tijdsreis, waarbij oude klassiekers zullen heropleven. We hopen alvast onze gasten te kunnen beroeren. "
De show zal alvast Rythm'n'Blues bevatten. De populaire soul-artiest James Smith repeteert er op los. "Alle nummers (met uitzondering van het laatste nummer) zijn nieuw! Ik vind het geweldig om nog een seizoen te kunnen samenwerken met deze geweldige crew. De gasten zijn zo dichtbij; je kunt de emotie van het publiek gewoon voelen. Voor een kunstenaar is het bijzonder leuk om zo dichtbij het publiek betrokken te zijn, en elke opwinding en enthousiasme op te pikken.”

Ook zangeres Roz Lewis heeft het publiek in haar hart gesloten. Ze is enthousiast over de nieuwe liedjes die het publiek binnenkort te horen krijgen. "Van de sentimentele en emotionele ballads tot energieke en gepassioneerde muziek, het is allemaal aanwezig. Hier kan ik mezelf live uitleven!".

"Met Roz en James hebben we dit jaar twee fantastische artiesten, die de ziel uit hun lijf kunnen zingen. Beiden combineren passie, charme en geest, en belichamen ze de ziel van de zwarte muziek.", aldus Löffelhardt. "Eens ze het ritme vasthebben en ik bemerk de glans en glitter in de ogen van de gasten, dan heb ik zelf het gevoel om elke dagelijkse routine te vergeten."

De twee zangers worden begeleid door de Melody Makers, een zeskoppige live band. “ De band en de zangers kennen elkaar al van vorig seizoen, waardoor het toch meteen gemakkelijker werken is. Het is immers een voortdurend bijsturen om zo de perfecte gevoeligheid te kunnen brengen naar het publiek toe in een perfecte harmonie met elkaar." De muzikale leiding van Fantissima ligt in handen van Volodymyr Nekrasov.

Naast de zang is er ook nog veel anders te bewonderen: zo is er het JB-ballet, een streling voor het oog, die vier nieuwe dansen moesten instuderen voor het spektakel. Tetyana Denysova, choreograaf van het ballet is alvast onder de indruk van de muziek. "We willen dit seizoen nog meer verbinding maken met het publiek: meer emotie, expressie en sensualiteit."

Eén van de toppers zijn zonder twijfel de Pellegrini Brothers, die werden bekroond met de Gouden Clown van Monte Carlo. Esthetiek, kracht en controle op het lichaam worden op indrukwekkende wijze verenigd.

2010-09-PHL-Fantissima-nieuws

Een bezoek aan Fantissima is niet inbegrepen in het parkticket. Tickets kunnen via de website besteld worden vanaf 87 Euro pp: www.fantissima.de. De show gaat in première op 16 september 2010 en loopt nog tot en met 25 jun 2011.
 

Logo Phantasialand

Bezoekadres

Phantasialand
Berggeiststraße 31-41
50321 Brühl
DUITSLAND
Telefoon
+49 (0) 2232 36-200

Classificatie

Themapark & Resort

Inkomtarieven
  • volwassene: 49,50 Euro 
  • kind (van 4 - 11 jaar): 39,5 Euro
  • abonnement: 195 Euro

voordeel met online tickets

Bookings_Phantasia300

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt
  • Mc-Play Kinderland (72 km)
  • Freizeitpark Klotten (74 km)
  • De Valkenier (NL) (75 km)
  • CentrO-Park (77 km)
  • Plopsa Coo (BE) (84 km)

Routeplanner