Movie Park Germany bestaat 25 jaar

Movie Park Studio Tour geopend

Het Duitse Movie Park Germany viert dit jaar haar 25e verjaardag en ze pakken uit met een heuse Hollywood achtbaan "Movie Park Studio Tour"!

In 1996 opende het park Warner Brothers Movieworld met als slogan “Hollywood in Duitsland”. Een kwarteeuw later heeft het park verschillende veranderingen gekend, zoals andere eigenaars, andere parknaam, maar het thema van het park bleef wel de film. Met de nieuwe attractie wil het park het filmthema nog eens extra in de spotlights zetten.

20210705 MPG StudioTour1200800 1

Movie Park Studio Tour is een zogenaamde spectaculaire Multi Dimension Coaster. Deze nieuwe achtbaanervaring werd gecreëerd door het Zwitsers Intamin Amusement Rides. De bezoekers belanden in maar liefst 12 verschillende scenes waardoor de bezoeker als het ware zich bevindt op de filmset van die bewuste film.

De nieuwe achtbaan is enerzijds een dark ride ervaring, maar bovenal is het een achtbaan met verschillende achtbaanelementen in combinatie met decor en multimedia elementen die bijdragen tot een unieke ervaring voor de bezoeker. Zo bevat de achtbaan 2 voorwaartse en 1 achterwaartse lancering, een 360 graden draaiend platform.

20210705 MPG StudioTour1200800 2

General Manager Thorsten Backhaus is alvast een blije man: "We zijn ongelooflijk trots op het eindresultaat en maken graag van deze kans gebruik om ons geweldige team en alle partners te bedanken die met ons hebben samengewerkt om dit groots script tot leven te wekken."

Info en foto's: Movie Park Germany

   

Logo Phantasialand

 

Bezoekadres

Movie Park Germany
Warner Allee 1
Bottrop, Noordrijn-Westfalen 46244
DUITSLAND
Telefoon
+49 (0) 2045 899715

Classificatie

Film-Themapark

Parken in de buurt
  • Schloß Beck Freizeitpark (1km)
  • Sea Life Oberhausen (16km)
  • ZOOM Erlebniswelt (23km)
  • Zoo Duisburg (31km)
  • Tierpark + Fossilium Bochum (40km)
  • Kernie's Familienpark (47km)
  • Zoo Dortmund (60km)

 

Routeplanner