Area 51 – Top Secret en Looney Tunes 4D

Het Duitse filmpretpark Movie Park Germany presenteert in aanloop naar het nieuwe seizoen allerlei nieuwigheden, met meer entertainment en enkele vernieuwde attracties voor het hele gezin.

Zoals eerder reeds vermeld, opent in Movie Park Germany in 2019 een nieuwe themazone: 'Adventure Bay', met op PAW Patrol geinspireerde attracties en interactieve elementen.
Maar de bezoekers kunnen dit seizoen ook genieten van de nieuwe Looney Tunes 4-D film met Wile E.Coyote en Road Runner, een herzien showconcept, en ook de populaire 'Bermuda Triangle' wordt omgebouwd naar de geheimzinnige 'Area 51 – TopSecret'.

20190130 MPG AdventureBay1200760

Op 29 maart opent het park zijn deuren weer. De hele familie kan genieten van het nieuwe PAW Patrol-themagebied 'Adventure Bay'!
De Nickelodeon-serie rondom de geliefde hondenhelden wordt met nieuwe attracties en interactieve elementen tot leven gewekt.
"PAW Patrol is de afgelopen jaren steeds populairdergeworden", aldus directeur Thorsten Backhaus. "Vandaar dat wij zeer verheugd zijn dat we voor de serie een eigen themagebied kunnen inrichten. De bouw draait al sinds de winter op volle toeren."
Tijdens de nieuwe 'PAW Patrol Adventure Tour' kan de hele familie genieten van een snelle offroad-rit met de vierpotige helden. Zowel ouders als kinderen kunnen van de rit genieten in de zes bekende reddingsvoertuigen, bijvoorbeeld de brandweerwagen van Marshall of de bulldozer van Rubble. Fans kunnen op de nieuwe PAW Patrolkinderspeelplaats in beachstijl helemaal onderduiken in de wereld van Zuma delabrador en de buldog Rubble. Daarnaast kunnen de gasten genieten van nog meer highlights in de geheime commandocentrale van de geliefde welpen. In de voet van de 15 meter hoge toren is een fotopoint en een meet & greet-gebied ingericht. Aan het strand van 'Adventure Bay' kunnen de jonge bezoekers zich bij 'Zuma's Zoomers' verheugen op een rit met een luchtkussen.

20190319 MPG seizoen1200 2

Deze zomer wordt een klassieker van nieuwe glans voorzien, de waterattractie 'Bermuda Triangle' is op de schop gegaan.
De door zijn afmetingen en mix uit darkride en waterbaan in Europa unieke attractie, vertelt een nieuw verhaal rondom de geheimzinnige 'Area 51' aan het Groom Lake in de woestijn van Nevada.
"De waterattractie behoort tot de oudste en meest geliefde attracties in het park. Ook veel van onze trouwe bezoekers waren toe aan wat nieuws. Passend bij een warme zomer bieden we onze gasten met ‘Area 51 – Top Secret’ de juiste verfrissing", vertelt Manuel Prossotowicz (Director Marketing & Sales) met een knipoog.

20190319 MPG seizoen1200 3

De bezoekers kunnen zich verheugen op een door IMAscore zelf gecomponeerde muzikale identiteit en talrijke effecten. Het idee en concept komen uit de eigen creatieve afdeling van Movie Park Germany, ontwikkeld in nauwe samenwerking met het team van IMAmedia.
De attractie gaat terug naar de vroege jaren 50. Het militaire terrein rondom Area 51 is voor de bevolking één groot geheim, de geruchten over bovennatuurlijke levensvormen rond GroomLake worden steeds luider. De regering van de VS wil laten zien dat er niets aan de hand is en nodigt de bevolking uit voor een open dag op de militaire basis. Hoeveel waarheid er achter de geruchten schuil gaat en welke geheimen Groom Lake nog meer verbergt, kunnen de bezoekers zelf ondervinden tijdens de geheimzinnige reis.
Deze attractie blijft tot juni gesloten vanwege uitgebreide renoveringen en vernieuwingen. De opening staat gepland voor begin van de zomervakanties.

20190319 MPG seizoen1200 4

'Back to the roots' voor de Roxy 4-D bioscoop. Want twee oude bekende maken aan het begin van het seizoen hun comeback.
Met de nieuwe film 'LOONEY TUNES 4-D starring ROAD RUNNER and WILE E. COYOTE' brengt Movie Park Germany de geliefde figuren terug op het scherm. Dit is genieten puur voor zowel fans van tekenfilmklassiekers 'LOONEY TUNES' van Warner Bros., maar ook voor hen die de tijdloze humor nog niet kennen.
Zoals altijd jaagt Wile E. Coyote vastbesloten, maar ook tevergeefs, in de woestijn op Road Runner. Dankzij high-definition en digitale 3-D met immersieve special effects worden de bekende LOONEY TUNES-karakters tot leven gewekt en nemen ze de gasten mee op hun waanzinnige avonturen. Wile E. Coyote bouwt absurde en complexe vallen en smeedt snode plannen om Road Runner eindelijk te pakken te krijgen.

20190319 MPG seizoen1200 1

Het grootste filmpark van Duitsland blijft bij de street entertainment en shows trouw aan zijn slogan: 'Hollywood in Germany'.
Als u over de Hollywood Boulevard loopt, komt u de al bekende walking acts tegens zoals Marylin Monroe en Elvis, maar ook nieuwe zoals de slapstick stars de Dikke en de Dunne. U zult zich geen minuut vervelen.
"Dit seizoen zorgen nog meer kunstenaars, look-alikes en street entertainment ervoor dat de gasten zich als in een film wanen", aldus de directeur. "Bovendien is de stuntshow 'Crazy Cops New York' voorzien van een paar nieuwe elementen. De tribune is voorzien van een nieuwe lik verf, maar ook de verhaallijn van de stuntshow is doorontwikkeld en ontvangt de toevoeging ‚De kameleon’."
Bovendien is van mei tot september de jetski-show van het Folco-team weer te bewonderen.

Maar ook op culinair gebied zijn er veranderingen in het park, het restaurant 'Pizza & Pasta' is veranderd. De straat voor het restaurant wordt verhoogd en voorzien van zitmogelijkheden, zodat de gasten hier in de toekomst gezellig kunnen eten. De gevel en het binnenplein van het restaurant zijn voorzien van een nieuw kleurconcept en nieuwe decoraties.

En op een aantal geselecteerde dagen per jaar kunnen de gasten genieten van een extra portie actie tijdens de verschillende, afwisselende events die in het park zullen plaatsvinden.