'The Walking Dead®' in Movie Park Germany

Permanente horror-(betaal)attractie

Het Duitse Movie Park Germany heeft als Halloweenpark een uitstekende reputatie opgebouwd. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat het park eindelijk uitpakt met een permanente horror-ervaring voor haar bezoekers...

20160224 MPG twd 180Hiervoor heeft het Duitse filmthemapark de filmlicentie van 'The Walking Dead®', een van ’s werelds meest succesvolle en populaire Amerikaanse series, weten te bemachtigen om de permanente horror-attractie ook de nodige naambekendheid te geven. Met de attractie 'The Walking Dead Breakout' wil het attractiepark een unieke live-belevenis gunnen aan haar bezoekers. Ook buiten het Halloweenseizoen. 
En men pakt het ook meteen goed aan. Om de horror te scheiden van het familiepark heeft men ervoor gekozen om de attractie op een afgesloten terrein op te trekken. Met een oppervlakte van meer dan 700 vierkante meter kan het park alvast er alles aan doen om de elementen van 'The Walking Dead®' zo goed mogelijk te verwerken in dit maze. 

Origineelgetrouwe scenes uit de verschillende seizoenen, echte acteurs en ultramoderne technieken moeten zorgen voor een authentieke, intensieve en vooral bloederige live-belevenis in 'The Walking Dead Breakout'.
In nauwe samenwerking met de zender AMC in de Verenigde Staten en de betaalzender FOX in Duitsland stellen zombies, de zogenaamde 'Walkers', de bezoekers live en van heel dichtbij op de proef.

"De attractie is niet alleen uniek in het 20-jarige bestaan van het park, maar ook uniek in Duitsland", verheugt zich directeur Thorsten Backhaus. Movie Park Germany heeft met het 'Halloween Horror Feest' in oktober, als grootste evenement van zijn soort in heel Europa, al de griezel-toppositie veroverd. Nu komen gasten en fans niet alleen maar op geselecteerd dagen vol aan hun trekken. "Wij hebben gemerkt dat de vraag zeer hoog is en daarop gereageerd. De toevoeging van de nieuwe attractie is onderdeel van onze strategie om zowel gezinnen iets te bieden, maar ook voor voldoende afwisseling voor de jeugd te zorgen."
De leeftijdsgrens zal waarschijnlijk bij 16 jaar liggen.

20160224 MPG twd640

Om te genieten van de horror moeten de bezoekers wel een meerprijs betalen van 5 Euro. 
De exacte openingsdatum wordt nog bekend gemaakt.
Meer informatie: www.moviepark.nl/twd
   

Logo Phantasialand

 

Bezoekadres

Movie Park Germany
Warner Allee 1
Bottrop, Noordrijn-Westfalen 46244
DUITSLAND
Telefoon
+49 (0) 2045 899715

Classificatie

Film-Themapark

Parken in de buurt
  • Schloß Beck Freizeitpark (1km)
  • Sea Life Oberhausen (16km)
  • ZOOM Erlebniswelt (23km)
  • Zoo Duisburg (31km)
  • Tierpark + Fossilium Bochum (40km)
  • Kernie's Familienpark (47km)
  • Zoo Dortmund (60km)

 

Routeplanner