25 miljoen bezoekers in Moviepark

Movie Park Germany bereikt een geweldig nieuw record

Bijna een maand geleden mocht het Duitse themapark Movie Park Germany haar 25-miljoenste bezoeker verwelkomen: de familie Frenk met Markus, Jessika, Madita (3) en Rabea (5) uit Ibbenbüren.

20140605-MPG-25miljoen180"We kunnen het bijna niet geloven", was het verheugde en verblufte commentaar van Jessika Frenk. De telling loopt sind juni 1996, toen het park onder de naam Warner Bros. Movie World werd geopend.

Aan de hoofdingang stond directeur Wouter Dekkers samen met de bekende tv- en bioscoophelden SpongeBob en Patrick, Diego en Dora, Sid uit Ice Age en de Turtles de nietsvermoedende gelukkigen op te wachten. "Het is fantastisch dat we deze mijlpaal dit jaar bereikt hebben - niet op de laatste plaats dankzij de familie Frenk", aldus Wouter Dekkers die een mand boordevol lekkernijen overhandigde. "De hele familie krijgt van ons een reis cadeau naar Madrid, inclusief een bezoek aan het recreatiepark Parque Warner Madrid."
Een bezoek aan deze metropool lag voor de hand omdat de Spaanse recreatieparkgroep Parques Reunidos, waartoe ook Movie Park Germany behoort, daar haar hoofdkantoor heeft.

Bovendien stelt het film- en attractiepark 2.500 euro ter beschikking voor een goed doel. "Als familievriendelijk park willen we graag iets goeds doen voor een instelling die zich bekommert om kinderen. We maken de keuze samen met de familie Frenk en zullen de cheque binnenkort overhandigen", verklaarde de directeur.
Na alle opwinding die ochtend werd het voor de familie toch nog een 'heel gewone' dag in het Movie Park. Vooral de dochtertjes Madita en Rabea wilden direct richting de achtbanen en shows. "Om de tijd in te kunnen halen en zodat u onbeperkt van Movie Park Germany kunt genieten, overhandigen we de hele familie ook nog een seizoenspas voor dit en het komende seizoen", rondde Wouter Dekkers het geschenkenpakket af. Dat was voor de winnaars een enorme verrassing. "Toen we vanmorgen opstonden, hebben we er geen moment aan gedacht dat ons zoiets vandaag zou kunnen gebeuren. Dit is echt fantastisch", aldus Jessika Frenk. "Als we straks weer thuiskomen, moeten we eerst opa en oma bellen. We hebben heel wat te vertellen".

20140605-MPG-25miljoen640

Logo Phantasialand

 

Bezoekadres

Movie Park Germany
Warner Allee 1
Bottrop, Noordrijn-Westfalen 46244
DUITSLAND
Telefoon
+49 (0) 2045 899715

Classificatie

Film-Themapark

Parken in de buurt
  • Schloß Beck Freizeitpark (1km)
  • Sea Life Oberhausen (16km)
  • ZOOM Erlebniswelt (23km)
  • Zoo Duisburg (31km)
  • Tierpark + Fossilium Bochum (40km)
  • Kernie's Familienpark (47km)
  • Zoo Dortmund (60km)

 

Routeplanner