Nieuw 4D-avontuur in Movie Park: Ice Age

2012-03-MPG-IceAge

Het Duitse filmpark Movie Park Germany heeft verschillende verrassingen voor de bezoekers in petto, met als kers op de taart een nieuwe 4D-film in het Roxy-theater: Ice Age - Die Dinosaurier sind los.

 

Show en film in Movie Park!

De nieuwe 4D film is gebaseerd op de derde film van Ice Age, de populaire animatiefilm met onder meer Sid, Scrat, Manny en Co, waarvan later dit jaar een nieuwe episode in de bioscopen te verwachten is. Tot vorig seizoen konden de bezoekers genieten van Shrek 4D.

Bij een nieuwe film horen ook nieuwe effecten, men wil immers de bezoekers onderdompelen in de wereld van Ice Age. Voor de film werd beroep gedaan op SimEx-Iwerks, een Amerikaans bedrijf dat haar sporen reeds verdiend heeft in de pretparkwereld met verschillende 3D en 4D ervaringen. Ook leuk om te vermelden is dat de film niet alleen in het Duits en het Engels zal te bewonderen zijn, maar ook in het Nederlands.
 

 
Naast de nieuwe film mogen de bezoekers zich ook opmaken voor enkele nieuwe shows. 'Back to the Movies' neemt de bezoeker mee op reis doorheen de geschiedenis van de film met de mooiste filmmelodieën van de afgelopen decennia…
In Warsteiner-Saloon is er ook een nieuwe show, 'Western Lightning'. Hier worden klassieke western-popsongs gecombineerd met verrassende en ongebruikelijke effecten.
'Shadows of Darkness - The Van Helsing Show' tenslotte is de derde nieuwe show. Deze adembenemende stuntshow met allerlei pyro-effecten kan men gaan bekijken in Studio 7, de theaterzaal waar maar liefst 2500 mensen kunnen plaatsnemen. Van Helsing heeft vorige zomer reeds zijn intrek genomen in Movie Park Germany met de griezelige indoor-achtbaan, Van Helsing’s Factory.

 

Logo Phantasialand

 

Bezoekadres

Movie Park Germany
Warner Allee 1
Bottrop, Noordrijn-Westfalen 46244
DUITSLAND
Telefoon
+49 (0) 2045 899715

Classificatie

Film-Themapark

Parken in de buurt
  • Schloß Beck Freizeitpark (1km)
  • Sea Life Oberhausen (16km)
  • ZOOM Erlebniswelt (23km)
  • Zoo Duisburg (31km)
  • Tierpark + Fossilium Bochum (40km)
  • Kernie's Familienpark (47km)
  • Zoo Dortmund (60km)

 

Routeplanner