Movie Park Germany pakt uit met dinner show!

2011-07-MPG-VanHelsenDinnerShow

Ontdek nu naast de fantastisch nieuwe attractie Van Helsing’s Factory ook de Van Helsing’s Dinner Show in Movie Park Germany. Deze diner show vindt plaats in het onlangs gerenoveerde Van Helsing’s Club, op vastgelegde dagen in de maand september.

 

Van Helsing’s Dinner Show

De legendarische vampierenjager Abraham Van Helsing en zijn tot voor kort nog onbekende zuster Gabriella zullen u doorheen de avond begeleiden, en de gasten alvast een spannende, spectaculaire en soms amusant spektakel aanbieden, waarbij uiteraard een blik wordt geworpen op zijn grootste tegenstander: Dracula.
Op het podium staan onder meer de Londense “West End”-ster Nigel Casey, de beroemde sopraan Marion Wilmer alsook de vuurabrokaten van Chapeau Bas en de touwkunstenaar Anna Abrams.

2011-07-MPG-VanHelsenDinnerShow-nieuwsOndertussen kunnen de bezoekers genieten van een heerlijke viergangenmenu, met onder meer Carpaccio, aangekondigd als jong vermoord vlees of gevulde kipfilet, aangeduid als het favoriete gerecht van Van Helsing's.

De data voor de Van Helsing 's dinner show zijn vastgelegd op 8, 15, 16, 24 en 30 september. Tickets zijn nu verkrijgbaar tegen een prijs van 95 € of 105€ (inclusief de ganse dag toegang tot Movie Park Germany). Men kan tickets boeken via: www.eventim.de.

Natuurlijk kan de show exclusief gereserveerd worden op andere data. Er zijn speciale tarieven voor groepen vanaf 10 personen en exclusieve optredens.

Logo Phantasialand

 

Bezoekadres

Movie Park Germany
Warner Allee 1
Bottrop, Noordrijn-Westfalen 46244
DUITSLAND
Telefoon
+49 (0) 2045 899715

Classificatie

Film-Themapark

Parken in de buurt
  • Schloß Beck Freizeitpark (1km)
  • Sea Life Oberhausen (16km)
  • ZOOM Erlebniswelt (23km)
  • Zoo Duisburg (31km)
  • Tierpark + Fossilium Bochum (40km)
  • Kernie's Familienpark (47km)
  • Zoo Dortmund (60km)

 

Routeplanner