Ontdek Movie Park Holidays

 

Verschillende pakketten beschikbaar

2011-08-HolidayInnEen hotel reservering kan gemaakt worden via Movie Park Holidays en biedt de mogelijkheid om rechtstreeks te boeken. Het park heeft haar partners gekozen waarbij een gunstig tarief en kwaliteit twee belangrijke factoren waren. Drie- en viersterren hotels werden hiervoor geselecteerd.
Parkworld.be testte alvast Holiday Inn Essen uit, en die kreeg een absolute aanradersstatus van ons: het hotel ligt immers centraal in de regio om één van de vele steden te bezoeken (Düsseldorf, Essen, Duisburg, Dortmund,…) maar ook andere attracties zoals Sea Life Oberhausen, Zoom Erlebniswelt, Dortmunder Zoo, Zoo Duisburg,… Ook het befaamde shoppingcenter met pretpark CentrO ligt op geen half uurtje rijden.

Movie Park Holidays werd in het leven geroepen omdat de hotelplannen van het park voorlopig nog in de koelkast liggen. Toch wil het park de bezoeker de kans geven voor meerdaagse tripjes. De maximale reistijd tot het hotel is dertig minuten. De hotels liggen allemaal vlakbij Oberhausen of Essen, zodat de bezoekers ook ’s avonds nog gezellig de stad kunnen intrekken.

Wat omvatten die pakketten nu juist? In de eerste plaats krijgen de bezoekers die via Movie Park Holidays boeken de tweede dag pretparktoegang gratis. Bovendien kunnen kinderen in de meeste van de partnerhotels gratis overnachten. Net als vele andere pretparken wil Movie Park Germany zich gaan profileren als een meerdaagse bestemming. In Duitsland zijn er enkele hotels die zijn uitgegroeid tot heuse resorts, denk aan Europa-Park, Phantasialand, Heide Park en zelfs het bescheiden Serengeti-Park heeft een eigen bungalowpark. Movie Park Germany wil alvast de stijgende vraag naar overnachtingen in eigen hand nemen, tot het park zou besluiten om ook een hotel te bouwen.

Logo Phantasialand

 

Bezoekadres

Movie Park Germany
Warner Allee 1
Bottrop, Noordrijn-Westfalen 46244
DUITSLAND
Telefoon
+49 (0) 2045 899715

Classificatie

Film-Themapark

Parken in de buurt
  • Schloß Beck Freizeitpark (1km)
  • Sea Life Oberhausen (16km)
  • ZOOM Erlebniswelt (23km)
  • Zoo Duisburg (31km)
  • Tierpark + Fossilium Bochum (40km)
  • Kernie's Familienpark (47km)
  • Zoo Dortmund (60km)

 

Routeplanner