The Lost Temple

20140805-MPG

In het Duitse film-themapark kunnen de bezoekers terecht voor een dagje vol pretparkplezier, met als nieuwe topattractie ‘The Lost Temple’.

Movie Park Germany

Movie Park Germany is een familiepark in het Ruhr gebied, waarbij het park in het thema staat van de film.
Het park heeft een uitgebreid aanbod met achtbanen, waterattracties, leuke themazones, shows en entertainment, waarbij er steeds wel een knipoog is naar Hollywood.
Zeer leuke aanraders zijn Star Trek: Operation Enterprise, Van Helsing's Factory, Area51: Top Secret, Excalibur - Secrets of the Dark Forest, The Bandit en sinds 2022 is er ook Movie Park Studio Tour.
In Movie Park Germany vind je bovendien ook een bijzonder groot themagebied met allerlei karakters uit de bekende Nickelodeon reeksen. Hier in Nickland is het dan ook fijn vertoeven met vele attracties waaronder Spongebob SquarePants Splash Bash, Jimmy Neutron's Atomic Flyer of Teenage Robot Roundabout.

Zeer populair is het Halloween event. Dit event heeft een sterke reputatie, en wordt vaak aanzien als één van Europa's beste Halloweenfestiviteiten. Op die dagen is de drukte echter niet te overzien en kampt het park wel eens met langere wachtrijen.

 

Movie Park Germany - Praktisch


Voor gedetailleerde gegevens verwijzen we voort naar de officiële website van het park.
Parkworld.be is niet verantwoordelijk voor plotse wijzigingen m.b.t. prijzen. Informeer ons gerust, en wij passen de prijzen zo snel mogelijk aan op onze website.

Hoe het allemaal begon in Movie Park Germany

Movie Park Germany is voor velen de voortzetting van het voormalige Warner Bros. Movieworld dat in 1996 de deuren opende en in 2005 na het vertrek van Six Flags uit Europa werd omgedoopt tot het huidige Movie Park Germany. Wat velen echter niet weten is dat op deze site eerder reeds een pretpark bestond met een bewogen geschiedenis...

Parkworld over Movie Park Germany


 

Onder de loep

 

Movie Park Germany heeft de uitdaging om Warner Bros. Movieworld te doen vergeten. Niet alleen de parknaam, maar ook de attractienamen werden veranderd en na de sterke marketing van Warner is het nu aan Movie Park Germany om te bewijzen dat de mensen de weg naar het park weten te vinden. Het park heeft hiervoor geïnvesteerd in vele nieuwe attracties, maar kwantiteit staat niet steeds voor kwaliteit.

Logo Phantasialand

 

Bezoekadres

Movie Park Germany
Warner Allee 1
Bottrop, Noordrijn-Westfalen 46244
DUITSLAND
Telefoon
+49 (0) 2045 899715

Classificatie

Film-Themapark

Parken in de buurt
  • Schloß Beck Freizeitpark (1km)
  • Sea Life Oberhausen (16km)
  • ZOOM Erlebniswelt (23km)
  • Zoo Duisburg (31km)
  • Tierpark + Fossilium Bochum (40km)
  • Kernie's Familienpark (47km)
  • Zoo Dortmund (60km)

 

Routeplanner