Legoland Deutschland

Legoland Deutschland

Classificatie

  • Thema-park

Inkom-tarieven

  • volwassene: 36 Euro
    kind (3-11 j): 32 Euro
  • abonnement: 59 Euro

Vele mensen zijn vertrouwd met het fenomeen van de beroemde LEGO®-blokjes. Rond dit thema een pretpark bouwen is dan ook een bijzonder leuk uitgangspunt. In het Deense Billund werd het eerste LEGO®-park gebouwd. In het Britse Windsor werd een park opgekocht en omgebouwd. In het Duitse Günzburg werd het park van 0 opgebouwd en het moet gezegd: dit is een absoluut toppark voor mensen die houden van een origineel dagje uit.

Het park is bijzonder familiaal geörienteerd. Toch biedt het park de nodige attracties aan, denk maar aan Project X - LEGO® Test Strecke of het bijzonder leuke Feuerdrache.
Het park werd onderverdeeld in verschillende themagebieden. In LEGO® X-Treme is het toch wel actie dat centraal staat. Mensen met een hart voor avontuur kunnen in Land der Abenteuer zeker en vast hun gading vinden. Miniland is dan weer het hart van het park, waar diverse beroemde gebouwen en regio's werden nagebouwd met de beroemde LEGO®-blokjes. De ridders onder ons gaan dan weer ten strijde in Knight's Kingdom. Land der Piraten is het avontuurlijke piratengebied dat voor jong en oud een leuke eravring zal zijn. In LEGO® city en Imagination staat de wereld van de beroemde LEGO®-blok centraal.

Kortom: absolute aanrader!