LekkerGaan NietNormaal

Walibi Holland vernieuwt uniek evenement

Ook dit jaar kunnen bezoekers in Walibi Holland zich verlekkeren aan het unieke evenement LEKKERGAAN! Elke woensdag van 24 juli t/m 28 augustus barst het feest los in het Nederlandse Walibi-park.

2019 staat voor Walibi Holland voornamelijk in het teken van de nieuwe achtbaan Untamed. Het park heeft een leuke collectie aan unieke, spectaculaire rides met een twist en Untamed is daar geen uitzondering op... Voor dit jaar wilde men de combinatie van food en attracties eens grondiger uittesten, waardoor deze editie niet alleen uniek te noemen is, maar misschien zelfs waanzin. NIETNORMAAL dus...

20190627 WalibiH1200800 1

Elke woensdag van 24 juli t/m 28 augustus kunnen bezoekers terecht van 10u00 tot 23u00 voor LEKKERGAAN! Het wordt genieten geblazen van nietnormale rides, een lekkere dj line-up en foodtrucks. Zoals eerder vermeld zullen de rides tijdens LEKKERGAAN NIETNORMAAL zijn... Tijdens de 6 woensdagen van LEKKERGAAN gaat Walibi Holland nog een stapje verder:

 • Gillen met Blindfold Goliath.
  Goliath is de hoogste mega-coaster van de Benelux. Dat is al krankzinnig. Maar deze ride geblinddoekt doen? Dat is echt NIETNORMAAL.
 • Tekenen in de achtbaan: create je eigen coaster art.
  Lost Gravity gooit je ondersteboven en binnenstebuiten. Zie tijdens zo’n bizarre rit maar eens het logo van Lost Gravity na te tekenen.
 • Klaar voor de Cotton Candy Condor Challenge?
  Condor: 5 keer over de kop, tachtig kilometer per uur. En dat terwijl je onder de baan hangt. Probeer dan maar eens een suikerspin te eten. Dat is NIETNORMAAL.
 • Clubben met Bumper Beat.
  Check de botsauto’s tijdens LEKKERGAAN. Niet random een beetje tegen elkaar bumpen, maar bumpercruisen op superlekkere muziek.
 • Trek je Space Gloves aan. 3… 2… 1… GO!
  Space Shot schiet als een raket omhoog en valt daarna weer keihard naar beneden. Bovenin ben je net zo gewichtloos als in de ruimte. Wat gebeurt er dan met een beker water?
 • Minglen met Tour des Speeddates.
  Tour des Jardins is superchill door de tuin toeren. Tijdens LEKKERGAAN kun je echter zomaar je nieuwe liefde tegenkomen. Hoe? Met een blind date in Tour des Speeddates. C’EST PAS NORMAL!
 • Waterfun in Exotic.
  Het kan best warm worden tijdens LEKKERGAAN. Gelukkig staat het SPLASH Team voor je klaar! Het team verrast je onverwachts met een watergevecht, dus wees gewaarschuwd… Join the SPLASH fight!

20190627 WalibiH1200800 2

Goede muziek en heerlijk eten
Dit jaar draaien diverse dj’s op Main Stage de meest chille tracks waarbij de handjes de lucht in mogen.
Moe van het dansen? Bezoek dan de foudcourt met diverse foodtrucks en geniet van heerlijk eten en drinken. Natuurlijk is er voor ieder wat wils, dus gegarandeerd hernieuwde energie om tot 23.00 uur lekker te gaan!

LEKKERGAAN: zes woensdagen tot 23.00 uur geopend
Op 24 en 31 juli en 7, 14, 21 en 28 augustus
Check Walibi.nl/lekkergaan voor meer informatie 

Info en foto's: Walibi Holland