Halloween voor 6+ in Walibi Holland

Halloween voor het hele gezin

Het Nederlandse Walibi Holland staat vooral bekend voor haar stoere attracties en hoog horror-gehalte tijdens de Halloween Fright Nights. Hun motto is niet voor niets #HardGAAN, maar in 2019 voorziet het park om ook overdag het Halloween event uit te breiden naar kinderen vanaf 6 jaar...

Het Halloweenseizoen is nog heel ver weg, maar voor vele parken begint de voorbereiding nu reeds. In dat kader pakt Walibi Holland uit met leuk nieuws voor de families, want het uiterst succesvolle en award-winnende Halloween FrightNights breidt vanaf oktober 2019 uit met een Halloween daytime event voor stoere kinderen vanaf 6 jaar die gek zijn op Halloween.
Behalve de verschillende attracties waar de kids nu reeds hun hartje kunnen aan ophalen, biedt het park nu ook de mogelijkheid om tijdens het Halloweenseizoen overdag spannende momenten mee te maken.

20190323 WalibiHolland Halloween1200800 2

Overdag Fear & Fun voor kids, ’s avonds nog steeds hardcore horror voor 16+!
Omdat Halloween Fright Nights voor de jongste sensatiezoekers te heftig is, biedt Walibi Holland tijdens het nieuwe Halloween daytime event een speciaal kids-proof programma. Door Walibi’s jarenlange ervaring met Halloween, wordt een evenement opgezet waarbij de verhouding Fear & Fun perfect is afgestemd op de jongere doelgroep. Het blijft van hoogstaande kwaliteit, spannend en uitdagend - het is tenslotte Halloween in Walibi Holland - maar het wordt uiteraard niet zo eng als het avondprogramma vanaf 18u00.
Het avondprogramma van het bekende en succesvolle Halloween Fright Nights zal ook dit jaar zijn weerga niet kennen. Iedereen die denkt dat hij alle angstaanjagende Scare Zones en Haunted Houses aandurft, moet tijdens Halloween dus vooral ‘s avonds naar Walibi Holland komen.

20190323 WalibiHolland Halloween1200800 1

Halloween Fright Nights 2019
Halloween Fright Nights is dit jaar van 5 t/m 27 oktober op geselecteerde dagen.
Het nieuwe Halloween daytime event vindt plaats op de dagen van Halloween Fright Nights, plus op zeven extradagen in de herfstvakantie: 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober.
De exacte openingstijden van Walibitijdens Halloween zijn te vinden op Walibi.nl/openingstijden.
De precieze invulling en de naam van het nieuwe Halloween daytime event worden op een later moment bekend gemaakt. 

Info: Walibi Holland
Foto1: Parkworld.be (event 2016)
Foto2: Walibi Holland