Walibi Holland presenteert nieuw zomerfestival

 #LEKKERGAAN

Het Nederlandse pretpark Walibi Holland organiseert deze zomer het nieuwe festival #LEKKERGAAN. Deze vinden plaats op zes woensdagen in juli en augustus. Het betreft een festival waar vriendschap, love, peace & happiness centraal staan. Dit is het festival waar fantastische muziek gecombineerd wordt met de te gekke rides van het park. 

20170714 WalibiHollandLekkerGaan180Woensdag 19 juli zal de allereerste #LEKKERGAAN worden afgetrapt. Walibi Holland omschrijft het evenement als een perfect festival om met je vrienden en familie te bezoeken. Er zijn verspreid over het park drie verschillende podia, met diverse muziek van hip hop tot house.
Elke editie is er een samenwerking met stage hosts zoals Fiesta Macumba, Please Don’t Tell, Huisfissa en Hitjesgolf. De hotste DJ’s van dit moment en nieuw talent laten de gasten de hele dag non-stop dansen!

Laat je verrassen door nieuwe muziekstromingen en ontdekkingen. Of sta zelf achter de draaitafel met jouw favoriete play-list bij de ’30 Minutes of Fame’ stage!

General Director Walibi Holland, Mascha van Till, licht alvast verder toe: "#LEKKERGAAN staat voor diversiteit. Walibi Holland wordt tijdens de festivaldagen omgetoverd tot een paradijs met power. Geef je over aan de festival flow en check de hippiemarkt, de gezellige food area, maak bijvoorbeeld je eigen magische dromenvanger en laat je toekomst voorspellen door een waarzegster!" 

Naast alle optredens en creativiteit tijdens #LEKKERGAAN zijn er in Walibi Holland talloze attracties, zoals de achtbanen Goliath, Speed of Sound en Lost Gravity.
Vanaf 15u00 gaan alle remmen los en kunnen de bezoekers genieten van de verschillende artiesten.
Walibi Holland sluit tijdens #LEKKERGAAN pas om 23u00. 

20170714 WalibiHollandLekkerGaan640

Walibi Holland is dit seizoen nog tot 29 oktober geopend.
Deze zomer kun je tot 20u00 in alle achtbanen.
In juli en augustus vinden de #LEKKERGAAN avonden plaats (19 en 26 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus) en is het park geopend tot 23u00.