Walibi Holland klaar voor Out of Control

Park zoekt Vlogger

Ook dit jaar pakt Walibi Holland uit met het festival Out of Control: op 8 juli kunnen bezoekers genieten van de vetste attracties op de hardste beats. Het park gaat bovendien op zoek naar een vlogger...

20170627 WH OOC180Met nog een kleine twee weken te gaan is Walibi Holland klaar voor het muziekfestival Out of Control: 8 juli is dé dag van het jaar waar je als gast van Walibi Holland helemaal los gaat! Vanaf 15u00 is het tijd om je inner party animal op te zoeken voor de hardste beats.

Het Nederlandse Walibi park gaat voor deze gelegenheid op zoek naar een nieuwe vlogger ster. "Iedereen die op Youtube 10.000 abonnees of meer heeft is welkom", aldus marketing director Marc Antonioli. Walibi Holland biedt tijdens Out of Control een platform voor beginnende vloggers. Een van deze nieuwe talenten wordt een dag begeleid door, de van Smoare bekende, Youtuber gekke Markie (470.000 abonnees). Samen met hem nemen zij tijdens Out of Control de social media kanalen van Walibi over.
Inschrijven is verplicht.

Naast alle optredens tijdens Out of Control is uiteraard tot 23u00 uur het pretpark geopend met achtbanen als Goliath, Lost Gravity, Speed of Sound, Robin Hood,... Vanaf 15u00 is het dan tijd om je helemaal los te laten gaan met artiesten als Dave Roelvink, Johnny 500, Phalerieau, Jasha Rudge & Jonna Fraser!
Out of Control is hosted by Let’s Ketchup. 

20170627 WH OOC640

Walibi Holland is tijdens Out of Control geopend van 10u00 tot 23u00.
Kijk voor meer informatie, de volledige line-up en het blokkenschema op walibi.nl/outofcontrol.