Op zoek naar Pokémon

Tijdens de zomervakantie viert men in Walibi Holland tijdens vijf Summer Vibez avonden. Stralende zon, een briesje, leuke temperaturen, heel wat attractiegeweld en geweldige beats. Dat is het concept...

20160805 WalibiH SummerB180Tijdens de Summer Vibez is alles mogelijk: heerlijk chillen op het gras tot helemaal uit de bol gaan op de beats van Mr. Polska. De zomer, warm of koud, droog of nat. Het wordt goed gevierd in Walibi Holland.

Met de talrijke attracties die het park telt, waaronder de gloednieuwe achtbaan Lost Gravity, maar ook de klassiekers die het park rijk is zoals Goliath, Robin Hood, Xpress:platform 13, Speed of Sound,... is het bovendien lekker #hardgaan, zoals het park het graag aangeeft. Bij de tropischere temperatuurtjes kan men dan weer eens goed afkoelen bij Crazy River, El Rio Grande of Splash Battle. 
Als je niet in de wachtrij wil staan, dan kun je onder de regendouche in de Let’s get Lost area gaan staan en weer opdrogen tijdens een spelletje Mega Jenga.

Tegenwoordig zoeken mensen niet alleen de thrill of de verkoeling op, maar voeren ze een verhitte virtuele strijd in een van de Pokémon Gyms op het park.
Pokémon jagers waren tijdens de eerste avond alvast blij met de speciaal voor hen geactiveerde Lures.
Wie niet op zoek was naar Pokémon kon ondertussen genieten van een optreden van Mr. Polska op Mainstage.
 

Nog tot en met 17 augustus is Walibi Holland elke woensdagavond geopend tot 23u00. 
Walibi Holland is dit seizoen nog tot 30 oktober open, met als klepper het Halloweenseizoen.
De hele zomer kunnen bezoekers tot 20u00 in het park genieten van de attracties. Tijdens Summer Vibez is het park geopend tot 23u00.

20160805 WalibiH SummerB640